HŽRK Grude Autoherc-HŽRK Zrinjski Mostar 

Subota 05.03.2016. u 16.00 sati gradska sportska dvorana Bili Brig

13.kolo Premijer lige BiH

Suci: Alen Kadić i Dino Tursić (Zavidovići)

Delegat: Hris Bradarić (Maglaj)

Grudske rukometašice u subotu 05.03.2016.godine u 16.00 sati igraju prvu ovogodišnju zvaničnu utakmicu u Grudama. Nakon ružnog i tužnog gostovanja protekle subote u Rogatici, kada utakmica nije ni odigrana(registrirana 10:0 u korist HŽRK Grude Autoherc), te gostovanja u KUP-u kod ekipe Katarine u Mostaru, konačno je došlo vrijeme za domaću utakmicu.

Gost je ekipa HŽRK Zrinjski iz Mostara koja je u velikoj krizi i koja se grčevito bori za ostanak u društvu najboljih. Popularne plemkinje se trenutno nalaze na pretposljednjem mjestu ljestvice i pred sobom imaju teško proljeće u kojem se moraju pomaknuti za bar jedno mjesto kako bi ih i sljedeće sezone gledali u Premijer ligi BiH. U prošlom kolu protiv ekipe ŽRK Izviđač Autotransport su odigrale veoma borbenu utakmicu i usprkos porazu 24:26 pokazale da će se biti težak protivnik svakoj ekipi.

Aktualne prvakinje, ekipa HŽRK Grude Autoherc je u dosadašnjem dijelu ove sezone u 12 utakmica ostvarila isto toliko pobjeda te u subotnju utakmicu ulazi kao favorit.

Grudske rukometašice pozivaju sve svoje navijače i prijatelje sporta da ih u subotu u 16.00 sati  dođu podržati u borbi za nove bodove.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!    

Comments

0