Rukometašice HŽRK Grude Autoherc privode kraju pripreme za narednu natjecateljsku sezonu.

U perioduod 08.09. do 11.09.2011. ekipa se nalazila na pripremama u Herceg Novom.U tom periodu treniralo se zajedno sa ekipama crnogorskog drugoligaša Herceg Novog  i Ina Gorica iz Podgorice koja je inače član 1.lige Crne Gore.Naše cure su vrijedno radile i pripremale se za dugu i tešku sezonu koja nas očekuje .

Na povratku sa tih priprema odigrana je i priajteljska utakmica sa Leotarom u Trebinju inače članom 1. lige Republike Srpske ,koju su naše cure dobile rezultatom 27:15.

Smještaj,boravak ,treninzi ,obilje sunca i kupanja tijekom ovih priprema ,dali su novu snagu i elan našim curama i sigurni smo da će i u ovoj sezoni nastaviti sa dobrim igrama i osvajanjem bodova u 1. ligi FBiH.

Inače natjecanje u 1. ligi FBiH koje je trebalo početi 17/18.09. odgodjeno je za 24/25.09. i nažalost jos uvijek se ne zna zvanično konačni broj ekipa koje će učestvovati.

Po trenutnom stanju ,trebalo bi učestvovati 13 ekipa ,što je za 2 više nego u prošloj sezoni,a nove ekipe bi bile ekipe Viteza,Kosače i Kiseljaka.

Ekipa HŽRK Grude Autoherc danas(subota 17.09.2011. )u 17.00 sati, igra jednu od zadnjih pripremnih utakmica i to sa ekipom Iskra iz Bugojna u Bugojnu.

Što se tiče mladjih dobnih skupina ,one isto tako treniraju i ovih dana počeo je i upis novih članica ,te će se stalni raspored treninga i raspored djevojčica po grupama odrediti nakon završenog upisa.

Našim curama želimo puno uspjeha u narednim natjecanjima!

Comments

0