Ekipa HŽRK Grude Autoherc se vratila da visinskih priprema koje su već treću godinu za redom organizirane i uspješno odrađene na Sokocu.
Cure su na Romaniji provele 5 dana u kojima se vrijedno treniralo i odigrana je i jedna prijateljska utakmica sa ekipom Rogatice.
Sve predviđene aktivnsti su uspješno obavljene.Trener Zlata Zubac je zadovoljna uvjetima na pripremama kao i odrađenim treninzima.
Zahvaljujući generalnom sponzoru kluba,firmi Autoherc d.o.o. te poslovnoj jedinici ove firme na Sokocu,ekipi su bili osigurani sjajni uvjeti za pripreme.
Na raspolaganju su bile sve vrste terena,od odlične trim staze u šumi Taline,preko isto tako sjajne staze u šumi Brezjak,zatim nova sportske dvorane sa svim potrebnim sportskim rekvizitima,pa sve do vrhunske tartan staze na nogometnom igralištu.
Uz sve to,ljubaznost i gostoprimstvo svih ljudi koje su djevojke susretale,još jednom su potvrdili da su pripreme na Sokocu pun pogodak.
Klub se osim Autohercu d.o.o. posebno zahvaljuje domaćinu i organizatoru kompletnog boravka ,gospodinu Sretku Marjanoviću-Srni,te rukovoditelju sportskih terena na Sokocu gospodinu Divčiću.

Nakon povratka u Grude slijedi jedan slobodan dan i onda nastavak priprema.

Curice rođene 2000/2001 godine naredni tjedan učestvuju na međunarodnom turniru u Međugrju.

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0