Ekipa HŽRK Grude-Autoherc boravila je na 5-dnevnim visinskim pripremama na Sokocu.

Na pripreme je putovalo 14 igračica i trenerica Zlata Zubac mr.sc.Od igračica ,ove pripreme prošle su :Ivanka Knezović,Maja Grubišić,Andrea Brzica,Željana Topić,Chiara Radić,Karla Glavaš,Jospia Braćić,Jana Leko,Ana Marija Šimić,Valentina Trlin,Josipa Mikulić,Iva Leko,Matea Vukoja,Klara Mikulić.

Cijela ekipa je oduševljena uvjetima boravka i treniranja na Sokocu.

Cure su odlično radile i maksimalno iskoristile sve sadržaje koje Sokolac nudi,počev od nove sportske dvorane,travnatih nogometnih terena,tartan staze na gradskom stadionu,pa do rijetko viđene i prekrasne trim staze u gustoj borovoj šumi.

Gostporimstvo,smještaj i ishrana bili su na najvišoj razini.Tijekom ovih priprema odigrana je i jedna prijateljska utakmica u Goraždu sa tamošnjim premijerligašem koju su naše cure dobile rezultatom 20:16,nakon odlične i igre i apsolutne premoći nad znatno snažnijim i iskusnijim protivnicama.

Naše djevojke su iako umorne nakon zahtijevnih treninga iskazale na kraju priprema,veliko zadovoljstvo svim što su doživjele tijekom svog boravka na Sokocu.

Trenerica Zlata Zubac mr.sc. je isto tako jako zadovoljna odrađenim pripremama i puna je riječi hvale za rad i zalaganje naših djevojaka.

I ovim putem želimo se zahvaliti generalnom pokrovitelju našeg kluba firmi Autoherc d.o.o. koja je kompletno financirala ove pripreme,a posebno djelatnicima Autoherca Sokolac koji su sve vrijeme ovih priprema bili na usluzi našoj ekipi i omogućili da ove pripreme proteknu u najboljem mogućem redu.

Naše djevojke nastavljaju sada sa pripremeam u Grudama s tim da će ekipa igračica rođenih 1996. godine i mlađih učestvovati na međunarodnom turniru u Sinju dana 20.08.2011. godine.

Istot ako naše 2 ekipe i to ona sasatavljena od igračica rođenih ’98/’99 te ona sastavljena od ogračica rođenih 2000. godine i mlađih učestvovat će na međunarodnom turniru u Međugorju od 23. do 27.08.2011.godine

Našim curama želimo puno sreće i uspjeha u narednom periodu.

Comments

0