HRK Grude u realizaciji projekta : Rukometom protiv ovisnosti

HRK Grude je u okviru realizacije projekta: Rukometom protiv ovisnosti u ovom tjednu, zajedno sa Ministarstvom obrazovanja ,znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke te osnovnim i srednjom školom sa područja općine Grude, organizirao edukativne radionice na temu borbe protiv ovisnosti.

U radu edukativnih radionica  i ove godine je sudjelovalo nekoliko stotina učenika iz OŠ Antuna Branka i Stanislava Šimića Drinovci, OŠ fra Stipana Vrljića Sovići, OŠ Ruđera Boškovića Grude i Srednje škole Antuna Branka Šimića Grude.

Voditelji radionica su bili vrhunski stručnjaci iz ove oblasti : dr.sc. Marko Romić specijalist traumatske psihologije i prof.dr.sc. Dragan Babić specijalist neuropsihijatar, subspecijalist socijalne psihijatrije.

U proteklih gotovo dva mjeseca, u okviru istog projekta, HRK Grude je organizirao niz sportskih aktivnosti od velikog rukometnog kampa u Grudama potkraj kolovoza i početkom rujna  preko posjeta i  promidžbe rukometa uz organiziranje trenažnog procesa po školama pa do završnice školskih natjecanja na razini općine Grude koja je održana 14.10.2023.g u grudskoj sportskoj dvorani.

U ovogodišnji projekt pod nazivom :Rukometom protiv ovisnosti , kroz različite aktivnosti je bilo uključeno preko 500 djece, a realizaciju projekta, svojim dolaskom u Grude i druženjem i treniranjem djece, uveličala su i velika rukometna imena: Goran Perkovac, Valter Matošević, Lidija Bojić Ćaćić, Boris Dvoršek, Radan Rovčanin…

HRK Grude zahvaljuje svim koji su omogućili i pomogli realizaciju ovogodišnjeg projekta:

-Suorganizatorima:

-Ravnateljicama i ravnateljima, učiteljicama, nastavnicama i nastavnicima osnovnih i srednje škole

-Ministarstvu obrazovanja ,znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke,

-Predavačima : dr.sc. Marku Romiću i prof.dr.sc. Draganu Babiću

-Donatorima: Bili brig d.o.o. Grude i Autoherc d.o.o. Grude

-Tehničkim organizatorima: Kristina Alpeza, Srećko Mikulić , Ante Iličić, Nenad Tomić

-Trenericama i treneru te igračicama naših rukometnih prvakinja

-Svim učenicama i učenicima koji su sudjelovali u ovogodišnjem projektu

-svim medijima koji su pratili realizaciju ovogodišnjeg projekta

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0