Danas je održan 5.memorijalni međunarodni rukometni turnir Željko Mikulić & Zoran Tica koji se tradicionalno održava u znak sjećanja na dva čovjeka koji su svoji radom u našem klubu , dali ogroman doprinos njegovom radu i razvoju.

Dan prije održavanja turnira , izaslanstvo kluba je posjetilo grobove pokojnih  Želje i Zoke, položilo cvijeće i upalilo svijeće.

Na ovom 5.izdanju sudjelovale su 3 ekipe i to :

ŽRK Sinj

HŽRK Zrinjski Mostar

HRK Grude

U kvalitetnim i zanimljivim utakmicama postignuti su sljedeći rezultati:

HŽRK Zrinjski Mostar- ŽRK Sinj  25:31

HRK Grude – HŽRK Zrinjski Mostar 33:26

ŽRK Sinj – HRK Grude  25:35

Konačni poredak:

1.HRK Grude

  1. ŽRK Sinj
  2. HŽRK Zrinjski Mostar

Najbolji strijelac turnira je Teodora Petković  sa 17  golova iz ekipe HRK Grude

Najbolja vratarka turnira je Džana Sofić iz ekipe HŽRK Zrinjski Mostar

Najbolja igračica turnira je Jovana Ilić iz  ekipe HRK Grude

Osim utakmica seniorskog turnira danas je odigrano i nekoliko prijateljskih utakmica u mini rukometu između djece iz HRK Grude i ŽRK Sinj u dobnim skupinama 2012. i 2013.godište i mlađi.

HRK Grude ovim putem zahvaljuje svim sudionicima našeg turnira i želimo im puno sreće i sportskog uspjeha u nastavku sezone. Također zahvaljujemo sucima utakmica, gospodi Galiću i Matiću iz Mostara.

Za uspješnu organizaciju turnira i ugodan boravak svih ekipa u Grudama, zahvaljujemo našem vjernom sponzoru Agroturizmu Marića gaj  te JU Vrilo Grude

A za financijsku pomoć i pokroviteljstvo ovog turnira zahvala ide tvrtkama u kojima su svoj radni vijek proveli naši pokojni Želja i Zoka , a to su Putovi d.o.o. Grude i JP Komunalno Grude.

Hvala i svima onim koji su na bilo koji način pomogli uspješnu organizaciju turnira i vidimo se dogodine na 6.memorijalnom međunarodnom rukometnom turniru Željko Mikulić & Zoran Tica.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0