HŽRK Grude i Škola rukometa “Rukomet-od prvog koraka do prvaka”  su bili organizatori 1.rukometnog kampa za djevojčice- Grude 2016. Proteklih dana Grude su ugostile preko 80 djevojčica rođenih 2001. do 2006. godine, iz Mostara,Ljubuškog,Posušja,Tomislavgrada,Viteza, Visokog,Metkovića i Imotskog.

Otvaranju kampa su nazočili i gospoda Draženko Vranješ, predsjednik Općinskog vijeća Grude i Načelnik općine Grude ,gosp.Ljubo Grizelj, koji je svečano i otvorio ovaj kamp.

Djevojčice su vrijedno radile po dva puta dnevno, a treneri su im nesebično i neumorno sa puno strpljenja i želje prenosili svoje bogato igračko i trenersko iskustvo i znanje.

Osim trenera iz HŽRK Grude, dr.sc Zlate Zubac, Ane Križanac mag.ci i Vldimira Gašparca prof, sa djevojčicama su radili i gospoda Marija Žanko, Kristijan Blaž i Ivana Mlakić. Veliki doprinos radu kampa dali su predstavnici Hrvatskog rukometnog saveza, mr. sc Lidija Bojić ,Lektor IHF i dugogodišnji voditelj kampa HRS-a i gosp. Slavko Goluža proslavljeni bivši reprezentativac i izbornik reprezentacije Hrvatske.

Naravno da se osim rukometa u okviru kampa našlo vremena i mjesta i za zabavu pa su cure na Agorturizmu Marića Gaj organizirale karaoke i  pokazale i svoje glazbene kvalitete .

Završni dio kampa je protekao u odigravanju utakmica između grupa što je oduševilo cure koje su se borile i igrale kao da se radi o najvažnijim natjecateljskim utakmicama.

Organizaciju kampa svojim donacijama su pomogli tvrtke Violeta d.o.o i  Motel Kiwi  te Ministarstvo civilnih poslova BiH.

Dojmovi svih koji su ovih dana bili u  grudskim sportskim dvoranama su više nego pozitivni i može se reći da je kamp ispunio sva očekivanja kako organizatora tako i svih sudionika.

HŽRK Grude i Škola rukometa “Rukomet-od prvog koraka do prvaka” zahvaljuju svim igračicama, trenerima, volonterima, donatorima i sponzorima, predstavnicima medija i svima onima koji su na bilo koji način pomogli organizaciju 1.rukomtnog kampa Grude 2016.

DOVIĐENJA U GRUDAMA NA 2.RUKOMETNOM KAMPU GRUDE 2017!

 

 

Comments

0