Ekipa Lokmotive 2 iz Zagreba dolazi u posjet našem klubu i boravit će u Grudama od 18. do 20.09.2014. godine.

Ekipu Lokmotive 2 vodi trener Davor Rokavec,a u Grude dolazi i direktor Lokmotive Klaudija Bubalo.Inače ekipa Lokmotive 2 je prošlogodišnji pobjednik 2.HRL Zapad.

U okviru ove posjete ekipe HŽRK Grude Autoherc i  RK Lokmotiva 2 će odigrati dvije prijateljske utakmice koje će imati i humanitarni karkter.

Povodom obilježavanja 50.obljetnice osnivanja Gimnazije Grude u dvorani Srednje škole AB Šimića u Grudama u petak 19.09.2014. u 17.00 sati bit će odigrana utakmica ova dva kluba.Na ovaj način se naš klub želi zahvaliti osoblju i ravnatelju ove škole na svesrdnoj podršci koju daju našem klubu.

Dan kasnije,u subotu 20.09.2014. sa početkom u 15.00 sati ove ekipe će odigrati prvu povijesnu žensku rukometnu utakmicu u Gradskoj sportskoj dvorani u Posušju.Ovo će biti najbolji način za promociju rukometa u Posušju gdje ovih dana sa radom počinje škola rukometa našeg kluba pod nazivom:”Rukomet od prvog koraka do prvaka”.

Obadvije utakmice će imati i humanitarni karakter ,jer će gledatelji moći kupiti ulaznice po cijeni od 5KM,a cjelokupan prihod je namijenjen humanitarnoj akciji za izgradnju kuće obitelji Petrićušić iz Posušja koja ima tri sina oboljela od progresivne distrofije mišića i koji se nalaze u invalidskim kolicima.

Prije i za vrijeme utakmica gledatelji će moći kupiti sokove i druge proizvode koje će osigurati pokrovitelji ovih utakmica,firme Binvest Posušje i Grudska pivovara,a ukupan prihod od prodaje će biti namijenjen istoj ovoj humanitarnoj akciji.

Što se tiče sportskog dijela ovo će biti ujedno i zadnja provjera grudskih rukometašica pred početak Premijer lige koji će uslijediti 27.09.2014. prvom utakmicom u Grudama,protiv Zrinjskog iz Mostara.

Našim gošćama želimo ugodan boravak u našem gradu,a navijače i sve ljude dobre volje pozivamo da u što većem broju dođu i podrže grudske i zagrebačke rukometašice ,ali i da zajedno pomognemo našoj obitelji Petrićušić da se lakše bori sa teškom bolešću.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0