Grude će ovaj vikend biti središte ženskog rukometa u Bosni Hercegovini.

Prvo se u subotu 25.04.2015. godine u 19.00 sati igra utakmica 19.kola Premijer lige za žene između HŽRK Grude Autoherc i ŽRK Bihać.

Ovo je prva utakmica pred domaćim gledateljima za grudske rukometašice od kada su i teoretski osigurale prvi naslov prvakinja Bosne i Hercegovine.To će biti prigoda svim ljubiteljima rukometa da pozdrave nove državne prvakinje i da uživaju u još jednoj rukometnoj utakmici u kojoj se očekuje pobjeda domaćih igračica.

Grudski ljubitelji sporta imaju privilegiju da gledaju najefikasniju ekipu Premijer lige i ekipu sa najboljom obranom u Premijer ligi u ovoj sezoni.

Gruđanke će se subotnjom utakmicom oprostiti od svojih navijača što se tiče Premijer lige jer preostale dvije utakmice će gostovati kod Lokomotive u Mostaru i Goražda u Goraždu.Cure pozivaju sve svoje navijače da dođu i zajedno sa njima proslave povijesni uspjeh koji su postigle.

U nedjelju će Grude ugostiti čak 5 klubova iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske koje će zajedno sa domaaćinom,HŽRK Grude Autoherc sudjelovati na 6.memorijalnom turniru “Žrtve Kupresa 92”.Ove godine turnir je gledano po kvaliteti ekipa najjači do sada jer sudjluju čak tri ekipe koje se trenutno nalaze na četiri prva mjesta Premijer lige BiH(Zrinjski,Katarina i Gride Autherc)te dva hrvatska drugoligaša(Split i Marina Kaštela) i vodeća ekipa treće hrvatske lige ,ekipa naših velikih prijatelja ŽRK Vukovar.

Raspored utakmica na turniru je sljedeći:

Nedjelja -26.04.2015.

 09.30- Utakmica HŽRK GRUDE AUTOHERC (A2)- ŽRK VUKOVAR(A3)

 10.20- Utakmica HRK KATARINA MOSTAR(B2)-HŽRK ZRINJSKI MOSTAR (B3)

 11.10-Utakmica ŽRK VUKOVAR (A3)- ŽRK SPLIT (A1)

 11.45-Polaganje vijenaca na Spomenik poginulim braniteljima u Grudama

 12.00-Svečano otvaranje turnira

 12.30-Utakmica HŽRK ZRINJSKI MOSTAR (B3) – ŽRK MARINA KAŠTELA (B1)

 13.20-Utakmica ŽRK SPLIT (A1)- HŽRK GRUDE AUTOHERC (A2)

 14.00-Utakmica ŽRK MARINA KAŠTELA (B1)- HRK KATARINA MOSTAR (B2

 15.00- Utakmica za 5. Mjesto

 16.00- Utakmica za 3. Mjesto

 17.00- Finale

 18.00-Proglašenje pobjednika, dodjela nagrada  i zatvaranje turnira

Pozivaamo sve Gruđane i Gruđanke da svojom nazočnošću uveličaju ovaj turnir.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0