ŽRK Krajina Cazin – HŽRK Grude Autoherc  17:38 (4:20)

Gradska sportska dvorana Cazin

Gledatelja 30

Suci:Hairlahović – Salkić

Delegat:Hurić

ŽRK Krajina Cazin

Enesa Zulić(3),Inela Pajalić(3),Nejra Durić,Džana Adilagić,Neira Čajić(3),Emina Hajrudinović(2),Sandra Horozović,Elma Hadžić,Hamida Petrović,Elma Ljubijankić,Džemita Petrović,Jasmina Kličić(6)

HŽRK Grude Autoherc

Ana Pranjić,Andrea Brzica,Antonija Kutleša(3),Iva Leko,Ana Nikić,Chiara Radić(4),Jana Leko(5),Ana Marija Šimić(12),Klara Mikulić(2),Tina Bandić,Nikolina MArić(1),Andrea Marić(11),Josipa Mikulić,Ana Kondža,Kristina Marijanović

Sigurna igra i visoka pobjeda prvakinja 1. lige FBiH je očekivani ishod današnje utakmice u Cazinu.Gruđaanke su utakmicu otvorile sa prvom postavom i zaigrale od prve minute jako i odgovorno.U obrani su ograle čvrsto,a u napadu dosta dobro,tako da je u 14. minuti na semaforu bio neobičan rezultat od 0:9.U sličnom tempu je odigran nastavak prvog poluvremena,tako da je ono završeno rezultatom 4:20.

U drugom poluvremenu igrale su uglavnom igračice koje su manje igrale u prethodnim utakmicama ,ali su i one odigrale dobro i prednost sa poluvremena još povećale na konačnih 21 pogodak prednosti.

Ovo gostovanje je bilo inače i zadnje gostovanje grudskih djeovajka u 1.ligi FBiH,pa je uprava kluba uz pomoć svojih sponzora ovo gostovanje organizarala kao trodnevni izlet tijekom kojeg su cure jedan dan provele na Plitvičkim jezerima.To je bila i nagrada za kraj jedne izuzetno duge ,iscrpljujuće ali i najuspješnije sezone u povijesti ovog kluba.

Do kraja sezone u utorak  21.05.2013. očekuje nas još natjecanje za prvenstvo Rukometnog saveza Herceg Bosne za igračice rodjene 2000.godine i mlađe.

Nadamo se da će i u tom natjecanju naše mlade igračice uspjeti osigruati učešće na završnom turniru koji se održava 25.05.2013. u Mostaru.

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0