Veličanstven sportsko humanitarni spektakl u Grudama.

Humanitarna rukometna utakmica između velikih sportskih prijatelja,HŽRK Grude Autoherc i RK Lokomotiva Zagreb ove nedjelje je po prvi put od postojanja napunila gradsku sportsku dvoranu u Grudama,što se tiče sportskih događaja.Gotovo 2000 ljudi došlo je da pozdravi aktualne prvakinje Hrvatske i trenutno najdolju žensku rukometnu ekipu u Bosni i Hercegovini,ali i da pomognu grudskom 15-godišnjem teško bolesnom dječaku Ivanu Vukoji.

Sportski dio je bio obilježen mnoštvom lijepih poteza i kacija rukomatašica obje ekipe.Gledatelji su mogli uživati u odličnom rukometu,a na kraju očekivano je pobijedila ekipa RK Lokmotive rezultatom 33:22.

Osim lijepog rukometa gledatelji su imali prigodu uživati i u nastupima članova Hrvatskih plesnih klubova Grude i Široki Brijeg, grudskih mažoretkinja i našeg pozatog pjevača Ivice Bage.

Utakmici je bio nazočan i naš junak Ivan Vukoja kao i njegova obitelj.

Na kraju je priopćeno da je prodajom  za današnju utakmicu prikupljeno 26.890 KM.Izravno na račun obitelji Vukoja firme i pojedinci utijekom prošlog tjedna su uplatili 3300 KM,te je pordajom sokova na današnjoj utakmici prikupljeno 680 KM.

Znači ukupni prihod od ove humanitarne utakmice je 30.870,00 KM.

Hvala svima koji su pomogli usojehu ove akcije,a našem Ivanu još puno hrabrosti i snage u borbi za zdravlje.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!!

Comments

0