HRK Grude-ŽRK Izviđač CO Ljubuški

22.kolo BHT Premijer lige za rukometašice

Subota, 13.05.2023.g u 18.00 sati , Gradska dvorana Bili brig

Sucu: Ognjen Hercegovac i  Dejan Mihajlović (Brčko)

Nadzornik: Marin Primorac (Ljubuški)

U subotu se spušta premijerligaška zavjesa na sezonu 2022/2023 za rukometašice u Grudama.

Kao što su nas navikle grudske rukometašice, zadnja utakmica je i slavljenička. Tako je i ove godine jer će nakon utakmice protiv susjeda iz Ljubuškog, grudske rukometne kraljice primiti pokale i zlatne medalje kao najbolja ženska rukometna ekipa u Bosni i Hercegovini. Ovo je 8.naslov prvakinja za naš klub čime je postao jedini ženski rukometni klub u BiH koji ima 8 naslova prvakinja. I sve to u 10 godina premijerligaškog staža.

Naše gošće iz Ljubuškog su prvi dio sezone odirale sjajno i u zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva su Gruđanke upravo u Ljubuškom odigrale najtežu utakmicu ove sezone, ali ipak uspjele pobijediti. Nažalost proljetni dio prvenstva nije bio tako dobar za popularne Skautice ,jer su ih ozljede spriječile da ostanu u borbi za sami vrh prvenstvene ljestvice. I pored toga je,ekipa Izviđača je veoma kvalitetna i dobra ekipa i sigurno će u subotnjoj utakmici biti veoma zahtjevan protivnik za naše djevojke.

Naše cure , naše „kćeri bure“ su u dosadašnjem dijelu prvenstva ostvarile svih 19 pobjeda te svakako žele taj niz nastaviti i ove subote. Ipak ,opuštanja nema i ne smije biti jer se puno ljepše od sezone oprostiti pobjedom, a nakon toga nastaviti sa slavljem.

U ovoj večeri grudskih prvakinja nastupaju i  sjajne grudske mažoretkinje koje su nas također navikle na naslove prvakinja  ,a  nedavno su nas  obradovale pregrštom medalja sa državnog prvenstva,

Iako je ulaz na utakmicu besplatan, za gledatelje će biti organizirana tombola u kojoj će biti podijeljeno 8 šampionskih majica te 8 vrijednih darova sponzora i donatora HRK Grude. Sve je u znaku broju 8.

Subotnja večer u gradskoj sportskoj dvorani je zbog toga pravi izbor za sve one koji vole sport, ali i za sve ostale koji će uz dobar rukomet moći uživati i u drugim zanimljivostima koje će nam pripremiti naše grudske prvakinje.

Dobro nam došli!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!!

 

 

Comments

0