HRK Grude – ŽRK Knežopoljka Dubica  39:20 (20:9)

Suci: Marko Džebo i Janko Trnčić (Lukavica)

Nadzornik: Slaven Tomić (Ljubuški)

HRK Grude: Martina Šumelj, Milena Vujisić, Amanda Jelčić 1, Paula Miloš ,Ivana Alpeza, Ana Nikić 2,Anja Boban 1, Teodora Petković 3, Mia Lugonjić 2, Leontina Vujić 5, Ina Džidić 3, Karla Lovrić 5, Barbara Karačić, Anđela Boras 5, Josipa Zubac 3, Jovana Ilić 9

Trenerica: Zlata Zubac

Sedmerci: 5(5)

Isključenja: 6 min

ŽRK Knežopoljka

Jovana Gavrilović 4, Lara Stanić 5, Tijana Ćesto, Nina Burazor 2, Milica Pralas, Sara Barudžija 3, Ema Majkić, Nađa Arnautović 1, Ljiljana Ćesto 5

Trener: Bojana Pralica

Sedmerci:6(3)

Isključenja: 8 min

Početak utakmice je prošao u izjednačenoj igri i rezultatu, ali u izuzetno jakom tempu. Igralo se veoma brzo  s obje strane do rezultata 3:3. Nakon toga Gruđanke dodatno pojačavaju tempo i počinju se polako rezultatski odvajati. Obrana domaće ekipe je bila veoma pokretljiva i čvrsta, te je uspješno odolijevala napadima gošći koje su brzim prijenosom lopte pokušavale stvarati višak i dolaziti do laganijih golova. S druge strane napad Gruđanki je funkcionirao bolje nego u zadnjim utakmicama ,bilo je manje promašenih zicera i manje tehničkih grešaka. Sve je to dovelo da prednosti na poluvremenu od +11.

U drugom poluvremenu se  osjetio blagi pad u igri Dubičanki, iako su one svih 60 minuta odigrale u veoma zahtjevnom tempu, stalno igrajući brzi centar nakon primljenih golova. Večeras su imale nesreću da je s druge strane bila zaista veoma raspoložena , motivirana i angažirana domaća ekipa ,koja je kažnjavala sve njihove pogreške. Već od samog početka drugog poluvremena , trenerica Zlata Zubac je počela sa promjenama u sastavu, tako da su danas sve igračice dobile značajnu minutažu i odlično je iskoristile.

Ovom pobjedom popularne „kćeri bure“ su stavile jednu ruku na pokal namijenjen prvaku BiH i trebalo bi se dogoditi pravo čudo da se naslov rukometnih prvakinja BiH ne vrati u Grude.

Velike čestitke našim curama na uvjerljivoj pobjedi i napravljenom još jednom koraku ka 7.naslovu prvakinja BiH.

Gošćama iz Dubice zahvaljujemo  na fer i sportskoj igri i želimo im  puno sreće u nastavku natjecanja.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0