HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Goražde 42:29(19:16)

Premijer liga Bosne i Hercegovine 22.kolo

Dvorana Bili Brig

Gledatelja 100

Suci:Darko Džeba i Andrej Kolobarić

Delegat:Pero Marić

HŽRK Grude Autoherc

Ana Pranjić,Anđela Milas,Andrea Brzica,Antonija Kutleša 13,Kornelija Klinac 15(7),Chiara Radić 2,Ana Nikić,Josipa Braćić 6,Jana Leko 1,Ana Kondža 1,Ana Marija Šimić 3,Tina Bandić 1,Josipa Mikulić

Trener:Zlata Zubac

Sedmerci:7(7)

Isključenja:0 min

ŽRK Goražde
Lamija Borčak,Arijana Pjano 11(3),Mirnesa Halimić,Emina Mujagić 7(1),Arnela Mehanović,Dora Vrdoljak,Ena Kostić 4,Zerina Smajović,Džihana Šovšić 3,Aldina Gabela,Azra Zorlak,Džejna Velić,Lejla Hrelja,Alma Jašarević 3,Azra Balić,Armina Oputar 1

Trener:Sulejman Fidahić

Sedmerci:5(4)

Isključenja:12 min

U zadnjoj utakmici ovogodišnje Premijer lige,grudske rukometašice su ostvarile sigurnu i  uvjerljivu pobjedu,ovaj put protiv ekipe Goražda.
Još jedna utakmica u kojoj su Gruđanke diktirale tempo i kontrolirale rezultat tijekom cijele utakmice.
Gošče iz Goražda su koliko toliko držale priključak u prvom poluvremenu koje je završeno sa samo 3 gola prednosti za domaću ekipu.
U drugom poluvremenu grudske rukometašice su pokazale sve ono po čemu su bile prepoznatljive u ovoj sezoni.
Čvrsta i pokretljiva obrana,brza i lepršava igra u napadu sa nekoliko egzibicija koje su nagrađene ovacijama 100-njak navijača.

I na kraju svoje prve premijerligaške sezone HŽRK Grude Autoherc može biti iznimno zadovoljan i to osvojenim 4.mjestom u Premijer ligi,
plasmanom na završni turnir 4 najbolje ekipe u KUP-u BiH te podatkom da ima najboljeg strijelca Premijer lige,Korneliju Mijoč-Klinac i da je najefikasnija ekipa Premijer lige sa postigutih 672 pogotka.

Zbog svega ovoga su grudske rukometašice nakon večerašnje utakmice dugo slavile,a trenerica Zlata Zubac je završila na rukama svojih igračica.

Velike čestitke curama i trenerici na svim uspjesima  u ovoj sezoni i puno sreće u završnici KUP-a BiH koja se igra 30.i 31.05.2014. godine u Prijedoru.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!!

Comments

0