ŽRK Vukovar-HŽRK Grude Autoherc 14:23(7:10)

Sportska dvorana Borovo

ŽRK Vukovar:

Jelena Mirić 12 obrana,Jovana Bačić 1,Ivona Hrgović,Vanesa Ullarik,Željka BLažević 2,Mia Kalaica,Dorotea Maksimović 3(2),Đurđijana Ostojić 1,Antonija Ćaleta,Josipa Anić 6(1),Mia Nadovski 1

Trener:Denis Kasun

HŽRK Grude Autoherc:

Anica Gudelj 11obrana(2 sedmerca),Anđela Milas 4obrane,Matea Grebenar 1,Karla Glavaš 3,Chiara Radić,Ana Nikić,Kornelija Klinac 4(1),Josipa Braćić 3,Jana Leko 2,Andrea Prusina 2,Ana Marija Šimić 3,Klara Mikulić 2,Anita Azinović 3,Tina Bandić,Ana Kondža,Josipa Mikulić

Trener:Zlata Zubac

Utakmicom dva kluba prijatelja,koji već godinama surađuju i posjećuju jedni druge,koji njeguju i razvijaju prijateljstva rukometašica i jačaju vezu Hercegovine i Slavonije,završeno je prelijepo gostovanje grudskih rukometašica u Slavoniji.

Tri prekrasna dana provedena u obilasku vukovarskih znamenitosti,spomen obilježja,muzeja i svih značajnijih mjesta te uz to i tri odigrane rukometne utakmice u Osijeku,Đakovu i Vukovaru,ostat će u dugom sjećanju našim djevojkama.

Brižni domaćin,predsjednik ŽRK Vukovar cjeloživotni rukometni radnik ,veliki gospodin i veliki prijatelj Gruda gosp. Slobodan Gigo Božanović pobrinuo se i ovaj put da se Gruđanke u Vukovaru i Slavoniji osjećaju kao kod kuće i tako je i bilo.

Zahvaljujemo se i na ovaj način našem domaćinu i njegovom najbližem suradniku gosp Zlatku Kalaici na svemu lijepom što smo doživjeli i ovaj put kao njihovi gosti.

Za naše rukometašice tako je završen dio priprema za novu sezonu na kojem su boravile punih 6 dana i na kojima su obavile dio visinskih priprema na Romaniji,a završni dio sa odigrane tri utakmice u Slavoniji.Cure su bile sretne kada su stigle u Grude,a atmosfera i raspoloženje tijekom svih ovih 6 dana bili su izvanredni.

Kompletne pripreme omogućio nam je naš generalni sponzor firma Autoherc d.o.o. Grude uz pomoć svoje poslovne jedinice Autoherc Sokolac.

Ovom prigodom zahvaljujemo se vlasniku Autoherca Miri Palcu,direktoru Autoherca Sokolac Sretku Marjanoviču Srni,direktoru sportskih terena Sokolac gosp.Miroslavu Divčiću i svim ljudima koji su omogućili osiguravanje vrhunskih uvjeta za pripreme naših djevojaka.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0