Večeras 14.08.2012. u Grude se sa 5-dnevnih visinskih priprema koje su se obavile na Sokocu vratila ekipa HŽRK Grude Autoherc.

Kao i prošle godine ,naša ekipa je obavila vrhunske pripreme,na izvanrednim terenima u Sokocu.

Cure su provele prekrasnih pet dana na nadmorskoj visini od oko 1000 metara,marljivo su radile  i uživale u gostoprimstvu domaćina.

I ovaj put generalni pokrovitelj kluba firma Autoherc d.o.o.  Poslovna jedinica Autoherc Sokolac,osigurala je izvanredne uvjete ,od sportske dvorane,dvije prelijepe trim staze,travnatog nogometnog igrališta,teretane,pa do odlične hrane i smještaja.

Klub se zahvaljuje vlasniku Autoherca d.o.o. goosp Miri Palcu,direktoru PJ Autoherc Sokolac gosp. Sretku Marjanoviću Srni te gospodinu Divčiću direktoru sportskih terena općine Sokolac.

Djevojke su trenirarale dva puta dnevno,ali su na povratku u Grude bile izuzetno raspoložene i sretne i sa oduševljenjem komentirale sve što se događalo u tih pet dana.

Na povratku sa Sokoca ekipa je posjetila stari dio Sarajeva ,čuvenu Baščaršiju,te u Mostaru neizbježni Mepas Mall.

Nakon jednog dana odmora u treninzi se nastavljaaju 16.08.2012. a vrlo skoro za 10-ak dana slijedi novo putovanje ,isto tako petodnevno u prijateljski Vukovar.

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0