Ekipa HŽRK Grude Autoherc je odigrala prvu pripremnu utakmicu u ovoj sezoni na svom parketu.

Protivnik je bila ekipa ŽRK 5 plus iz Viteza ,koja je ovih dana sudjelovala na turniru u Međugorju.Tamo su odigrale nekoliko utakmica u protekla 4 dana.

Gruđankama je ovo praktički bio prvi nastup u kompletnom sastavu i prigoda da se počne sa uigravanjem postave za predstojeće utakmice.

Trener Zlata Zubac je dala prigodu većini igračica na koje računa u ovoj sezoni.Može se reći da su igračice tjelesno dobro spremne i da su obzirom na to da tek počinju raditi sa loptom pokazale i relativno mali broj tehničkih pogrešaka.

Nakon što su gošće,na samom početku povele sa 2:0,Gruđanke su počele igrati i stvarati i povećavati razliku.Poluvrijeme je završeno rezultatom 22:11,a konačni rezultat utakmice bio je 41:18.

Nakon ove utakmice ,slijedi tjedan treninga u Grudama,a u subotu 31.08.2013. ekipa kreće na drugi dio priprema i to u Herceg Novi.Planirano je da se na polasku u Herceg Novi,dakle u subotu ,u Mostaru odigra utakmica protiv Lokomotive,a u Herceg Novom su dogvorene utakmice sa crnogorskim prvoligašima ,Sutjeskom iz Nikšića i Maestralom iz Herceg Novog.

Sve cure su zdrave i super raspoložene.Atmosfera u ekipi je fenomenalna i nadamo se da je to dovoljno dobar znak da ćemo se i ove jeseni radovati sa našim djevojkama.

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0