U prvoj pripremnoj utakmici pred novu sezonu , aktualne prvakinje BiH su ugostile njemačkog trećeligaša , ekipu SG Kappelwindeck Steinbach .

Bilo je to ujedno nakon napornih tjelesnih priprema i prvo  pravo druženje Gruđanki s loptom. Bio je ovo ujedno prvi nastup grudske ekipe u ovom sastavu i pod vodstvom trenerice Kornelije Leko. Vidjelo se da domaća ekipa nije radila s loptom , ali što je više vrijeme odmicalo stvari su pomalo dolazile na svoje mjesto.Bilo je dosta tehničkih grešaka ,ali i lijepih poteza. Ukupno gledajući možemo biti zadovoljni ovi m premijernim nastpom Grđanki u novoj sezoni. 

Na drugoj strani njemačka ekipa se pokazala kao kvalitetan protivnik koji njeguje veoma brzu igru i u obrani i u napadu. Njemice su  već u poodmakloj fazi priprema i ovo im je bila već 5.utakmica ove sezone. Prve tri su odigrale na turniru u Švicarskoj , a zadnju sinoć protiv ekipe ŽRK Izviđač CO u Makarskoj.

Gruđanke već prekosutra očekuje utakmica za učenje i stjecanje iskustva. Gost našim curama je bivši europski prvak i ovogodišnji prvak Hrvatske i sudionik lige europskih prvakinja, ekipa Podravke iz Koprivnice.

Curama i trenerici čestitke na večerašnjoj pobjedi i puno sreće u nastavku priprema za novu sezonu.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0