U Zaječaru je u tijeku 3.turnir WRHL-Ženske regionalne rukometne lige . U prvoj utakmici ovog kruga odigrana je utakmica između domaćina ŽRK Zaječar 1949 i HRK Grude. Gruđanke su u ovoj utakmici ostvarile sigurnu pobjedu i zadržale maksimalan učinak u ovom natjecanju.

Nakon samo par odrađenih treninga i dugog putovanja u preko 600 kilometara udaljeni Zaječar , grudske rukometašice su ostvarile uvjerljivu pobjedu. Od samog početka utakmice naše su djevojke imale rezultatsku prednost koja se samo povećavala. Tako su prigodu dobile sve igračice koje su bile u sastavu. Vrijedno je istaknuti da su svoje prve međunarodne nastupe ubilježile i tri naše kadetkinje, Mia Lugonjić(2005.g.), Paula Miloš(2004.g) i Marija Brakić (2005.g.) , a da su Brakić (2) i Miloš (1) postigle i svoje prve golove u međunarodnim utakmicama seniorske ekipe.

Ovom pobjedom su uveliko premašena sva očekivanja našeg kluba prije početka ovog natjecanja. Danas u 17.00 sati igramo utakmicu protiv ekipe ŽRK Kumanovo , koja do sada u ovom natjecanju ima 2 nastupa i dvije sigurne pobjede. Ekipa Kumanova je trenutno vodeća ekipa prvenstva Sjeverne Makedonije u kojem je u prvom dijelu uvjerljivo slavila u svim odigranim utakmicama. I u današnjoj utakmici su djevojke iz Kumanova izraziti favorit, ali će naše cure sigurno dati sve od sebe da odigraju što bolju utakmicu. uz nas će i danas biti naši vjerni navijači koji su prevalili ovaj daleki put da bi podržali grudske rukometne kraljice.

Čestitke ekipi i navijačima na jučerašnjoj pobjedi i i puno sreće u današnjoj utakmici!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!!

Comments

0