HŽRK „Grude“ Grude-HRK Katarina Mostar

Subota  26.11.2016. u 19.00 sati gradska sportska dvorana Bili Brig

Premijer liga BiH 10.kolo, sezona 2016/2017

Suci: Ivan Đolić i Ivan Šarac (Ljubuški)

Delegat: Samir Suljević (Sarajevo)

Jesenski dio sezone u Premijer ligi BiH se bliži kraju. Pretposljednje kolo je na rasporedu ovog vikenda, a jedan od zanimljivijih susreta se igra u Grudama gdje se sastaju ekipe HŽRK Grude i HRK Katarina.

Ekipa Katarine je u dosadašnjem dijelu sezone sa 4 pobjede i jednim neriješenim rezultatom, osvojila ukupno 13 bodova i zauzima 8. mjesto prvenstvene ljestvice. Ovaj jedini neodlučeni rezultat Katarina je postigla u prošlom kolu kada je remizirala sa Ilidžom u Mostaru.

Ekipa HŽRK Grude je u dosadašnjem dijelu prvenstva ostvarila 9 pobjeda iz isto toliko susreta i vodeća je ekipa Premijer lige sa maksimalnih 27 bodova. U zadnjem kolu Gruđanke su u Goraždu slavile rezultatom 50:26.

Utakmice Gruda i Katarine su uvijek bile interesantne, a nerijetko i neizvjesne kao što je bila i ona odigrana 09.11.2014. u Mostaru kada je ekipa Katarine slavila rezultatom 32:31 što je bio ujedno i zadnji poraz Gruđanki u Premijer ligi. Od tada do danas grudske prvkinje su nanizale 46 uzastopnih pobjeda u Premijer ligi i svakako i u subotu žele nastaviti taj niz.

Naše rukometašice pozivaju sve svoje navijače i ljubitelje športa da dođu i podrže ih  u ovoj oproštajnoj utakmici za ovu godinu.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!    

Comments

0