HRK Grude-ŽRK Knežopoljka Dubica

Subota, 16.12.2023.g. , 18.30 sati , Gradska dvorana Bili brig

BH Telecom Premijer liga, 9.kolo

Suci: Nedim Lipa (Sarajevo) i Adnan Muhtarević (Živinice)

Nadzornik: Dario Šimić (Mostar)

Ove subote HRK Grude igra zadnju utakmicu na svom parketu u ovoj godini. To je utakmica 9.kola BH Telecom Premijer lige , a gost u Grudama je ekipa ŽRK Knežopoljke iz Dubice.

Gošće su u ovu sezonu ušle u pomlađenom sastavu ,ali odlična škola rukometa koja djeluje u Dubici , već godinama daje veoma dobre igračice pa ekipa Knežopoljke usprkos mladosti i neiskustvu, igra lijep, brz i efikasan rukomet , što ih drži u sredini prvenstvene ljestvice.

Naše cure u ovu utakmicu ulaze sa vodećeg mjesta na ljestvici  pa će sigurno dati sve od sebe da u subotu dođu do pobjede i zadrže prednost ispred pratitelja.Svjesne su cure da je protivnik zahtjevan i da neće biti lako ,ali  očekuju da će na oproštaju od svojih navijača , što se tiče 2023.godine , ostvariti pobjedu i tako osigurati 9. put u zadnjih 10 godina, naslov jesenskih prvakinja BiH.

Kćeri bure pozivaju sve svoje navijače i prijatelje sporta da u subotu dođu u dvoranu  i svojim navijanjem im pomognu da odigraju što bolju utakmicu i pokušaju doći do nove pobjede!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0