HRK Grude-ŽRK Ilidža

Subota, 24.02.2024.g. , 19.00 sati , Gradska dvorana Bili brig

BH Telecom Premijer liga, 12.kolo

Suci: Mahir Čaušić(Maglaj) i Amel Muratović(Zavidovići)

Nadzornik: Mladen Dragičević (Doboj)

U subotu ćemo u grudskoj sportskoj dvorani gledati prvu utakmicu pod novom LED rasvjetom.

12.kolo Premijer lige BiH za rukometašice nam donosi gostovanje ŽRK Ilidža u Grudama. Ovom utakmicom obje ekipe ulaze u drugu polovinu ovogodišnje prvenstvene sezone.

Ekipa Ilidže je u ovu sezonu ušla znatno pojačana u odnosu na prošlu te su tijekom prvog dijela sezone igrale sve bolje i bolje kako je sezona odmicala. Spoj je to mladosti i iskustva, a od ovog proljeća je došlo i do promjene trenera pa ekipu vodi doskorašnja igračica ovog kluba Maja Mihajlović.

Naše cure u ovu utakmicu ulaze sa vodećeg mjesta na ljestvici  pa će sigurno dati sve od sebe da u subotu dođu do pobjede i zadrže prednost ispred pratitelja. Otvaranje proljeća je prošlo rezultatski dobro i ostvarene su dvije početne pobjede što je dodatno učvrstilo samopouzdanje cijele ekipe.

Naše su cure, usprkos trenutnoj prednosti na ljestvici, svjesne da je ekipa Ilidže sve ,samo ne lagan protivnik te da će im za pobjedu trebati puni angažman.

Ovo će biti ujedno i prva utakmica u gradskoj sportskoj dvorani u Grudama pod novom LED rasvjetom. Zbog ugradnje LED rasvjete naše su cure nekoliko dana trenirale u dvorani Srednje škole Antuna Branka Šimića te ovom prigodom zahvaljujemo grudskim mažoretkinjama na ustupljenom terminu za trening te osoblju srednje škole na omogućavanju održavanja treninga naše ekipe.

Kćeri bure pozivaju sve svoje navijače i prijatelje sporta da u subotu dođu u dvoranu  i svojim navijanjem im pomognu da odigraju što bolju utakmicu i pokušaju doći do nove pobjede!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0