HŽRK Grude – ŽRK Izviđač CO Ljubuški

9.kolo Premijer lige BiH za rukometašice

Subota 23.11.2019.g u 19.00 sati

Gradska dvorana Bili Brig Grude

Suci: Dražen Begić i Andrija Knezović (Mostar)

Nadzornik: Fuad Hadžić (Sarajevo)

Jesenski dio natjecanja u Premijer ligi BiH za rukometašice ulazi u završnicu. Do kraja ovog dijela su ostala još tri kola. Ovog vikenda se odigrava i jedna do najvažnijih utakmica ove jeseni i to između HŽRK Grude i ŽRK Izviđač CO iz Ljubuškog.

Ekipa Izviđača u dosadašnjih 8 utakmica ima svih 8 pobjeda koje su ostvarene vrlo uvjerljivo. Ljubušanke su opravdale ulogu favorita u ovogodišnjoj sezoni Premijer lige , s obzirom da imaju izuzetno kvalitetnu ekipu sastavljenu od kvalitetnih i iskusnih igračica na svim pozicijama. Dosadašnji maksimalni učinak ove ekipe samo potvrđuje da je Izviđač svakako najveći kandidat za naslov prvaka BiH u ovoj sezoni.

Ekipa HŽRK Grude nakon pet sezona dočekuje jednu utakmicu u kojoj objektivno nije favorit. Ekipa je dobro odigrala dosadašnji dio sezone postigavši 7 pobjeda i pretrpjevši 1 poraz te se s tri boda zaostatka nalazi na drugom mjestu ljestvice. Većinu ekipe čine igračice rođene 2000.g i mlađe pa iskustvo svakako nije na strani grudske ekipe. Osim toga završnicu jesenskog dijela sezone Gruđanke će odigrati znatno oslabljene  s obzirom da uz već ranije ozlijeđenu Nikolinu Čuturu u ekipi neće biti ni Nikoline Knežević koja je kao članica reprezentacije Crne Gore otputovala u Japan na svjetsko prvenstvo.  

I pored svega toga očekujemo da ćemo ekipi Izviđača pružiti jak otpor i da će gledatelji moći uživati u dobrom rukometu.

Grudske rukometne kraljice pozivaju sve svoje navijače i ljubitelje športa da ih dođu podržati u subotnjoj utakmici.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0