HRK Grude-OŽRK Krajina Cazin

Subota, 10.02.2024.g. , 18.00 sati , Gradska dvorana Bili brig

BH Telecom Premijer liga, 10.kolo

Suci: Babić  – Bogdanić (Banja Luka)

Nadzornik: Zdenko Alpeza (Mostar)

Ove subote HRK Grude igra prvu domaću prvenstvenu utakmicu u ovoj godini. To je utakmica 10.kola BH Telecom Premijer lige , a gost u Grudama je ekipa OŽRK Krajina iz Cazina

Gošće ove godine prvu put nastupaju u Premijer ligi i u prvom dijelu sezone su pokazale da su jedna ozbiljna ekipa i da ne planiraju biti samo prolaznici u natjecanju najboljih BiH ženskih rukometnih klubova. Pred nastavak prvenstva Cazinjanke su u sredini prvenstvene ljestvice sa 8 bodova i sigurno će se do kraja natjecanja boriti za nastup u ligi za prvaka ,koju će izboriti 5 najboljih ekipa nakon 18 kola.

Naše cure u ovu utakmicu ulaze sa vodećeg mjesta na ljestvici  pa će sigurno dati sve od sebe da u subotu dođu do pobjede i zadrže prednost ispred pratitelja. Dosta zdravstvenih problema tijekom pripremnog perioda je svakako otežavajuća okolnost pa će se naša ekipa morati uigravati i tijekom prvih natjecateljskih utakmica.

Svjesne su cure da nema lakih  protivnika, ali  očekuju da će na otvaranju proljetnog dijela sezone  ipak uspjeti  ostvariti pobjedu i tako na dobar način ući u nastavak sezone.

Kćeri bure pozivaju sve svoje navijače i prijatelje sporta da u subotu dođu u dvoranu  i svojim navijanjem im pomognu da odigraju što bolju utakmicu i pokušaju doći do nove pobjede!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0