HRK Grude – ŽRK Krivaja Zavidovići

4.kolo BH Telecom Premijer lige za rukometašice

Subota, 4.11.2023.g. u 19.00 sati , Gradska sportska dvorana Bili brig Grude

Suci: Nedim Lipa (Sarajevo) i Adnan Muhtarević (Živinice)

Nadzornik: Fuad Hadžić (Sarajevo)

Derbi utakmica 4.kola BHT Premijer lige za rukometašice se igra u subotu u Grudama. U Grude dolazi odlična ekipa Krivaje iz Zavidovića koja je sjajno otvorila ovu sezonu. Zavidovićanke su u prošlom kolu slavile protiv jednog od glavnih kandidata za naslov prvaka BiH ,ekipe Hadžića i to vrlo uvjerljivo (33:23). Osim toga, Krivaja je jedini BiH ženski rukometni klub, koji je u ovoj sezoni uspio proći u 3.kola EHF kupa.

HRK Grude je pobjedom na Ilidži u prošlom kolu ostao na punom učinku u novoj sezoni i zadržao vodeće mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Utakmica protiv Krivaje , će svakako biti najteži ispit u dosadašnjem dijelu prvenstva te Gruđanke. Pobjeda u ovoj utakmici bi svakako dobro došla kako bi grudske rukometašice u dobrom raspoloženju dočekala  dva vezana teška gostovanja koja ih očekuju poslije utakmice sa Krivajom.

S obzirom na stil igra obje ekipe te na trenutačnu odličnu formu , sigurno je da će ovo biti odlična rukometna predstava.

Cure pozivaju sve navijače i ljubitelje sporta da ih dođu podržati i pomognu im da odigraju što bolju utakmicu i pokušaju doći do važne pobjede.

Sretno cure!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0