HŽRK Grude – ŽRK Izviđač CO Ljubuški

Srijeda 03.04.2019.g. u 18.00 sati , Gradska dvorana Bili Brig Grude

Suci: Saša Pandžić i Boris Šatordžija (Banja Luka)

Nadzornik : Damir Sobo (Banja Luka)

Ove srijede u Grudama će biti poznat jedan finalist ovogodišnjeg KUP-a BiH za rukometašice. Uzvratnu utakmicu poluzavršnice igraju HŽRK Grude i ŽRK Izviđač CO iz Ljubuškog.

U prvoj utakmici poluzavršnice u Ljubuškom je bolja bila ekipa Izviđača i pobijedila rezultatom 32:30. Ljubušanke će pokušati sačuvati prednost od dva gola i izboriti drugo uzastopno finale ovog natjecanja čiji su aktualni i pobjednik.

S druge strane ekipa HŽRK Grude će morati odigrati puno bolju utakmicu nego prije 15 dana i pokušati pobijediti sa tri ili više golova razlike i tako doći u poziciju da pokuša vratiti naslov pobjednika KUP-a u Grude.

U svakom slučaju pred nama je jedna izuzetno važna i dobra utakmica u kojoj će osim kvalitete igračica ekipa svakako odlučivati i želja i borbenost.

Ekipa koja u ovoj utakmici osigura prolazak , u finalu će se sastati sa boljim iz duela OŽRK Jedinstvo Tuzla i RK Hadžići DG gdje je u velikoj prednosti ekipa Hadžića koja će u Tuzli braniti prednost od 12 golova iz prve utakmice.

Grudske rukometašice pozivaju sve svoje navijače i prijatelje sporta da ih dođu podržati u ovoj važnoj utakmici, a one će sigurno kao i uvijek ostaviti srce na parketu !

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0