HŽRK Grude Autoherc je organizirao još jedan rukometni izlet u Hrvatsku.

Ovaj put ekipa je posjetila Split,a utakmice su igrane u Solinu.

Po dolasku u Split upriličen je obilazak Dioklecijanove palače,te starog gradskog jezgra Splita.

Nakon toga cure su po lijepom vremenu, prošetale duž prepune splitske rive.

U rukometnom dijelu ovog izleta naše djevojčice su odigrale utakmicu sa svojim vršnjakinjama iz Solina ,te su poražene od tjelesno znatno jačih domaćih djevojčica.

Nakon toga utakmicu su odigrale i seniorske ekipe našeg kluba i domaćeg hrvatskog drugoligaša Vranjica.

Nakon bolje igre i vodstva naše ekipe u prvom dijelu prvog poluvremena,do izražaja je došlo puno veće iskustvo domaće ekipe koja je na kraju pobijedila sa 9 golova razlike.

Naravno da je ovo još jedno vrijedno iskustvo za našu mladu ekipu,te da je opredjeljenje kluba da se pripremne utakmice igraju uglavnom sa ekipama iz Hrvatske sigurno potpuno ispravno,što će se nadamo se potvrditi početkom natjecanja u 1. ligi FBiH.

U svakom slučaju za curama je jedno prelijepo ljeto u kojem su osim odličnih priprema na Sokocu,posjetile Sinj,Vukovar,Osijek,Makarsku te sada Split.

Slijedeće vikend nas očekuje i utakmica pretkola kupa BiH u Grudama protiv premijerligaša Lokomotive iz Mostara.

U novu sezonu krećemo zreliji i iskusniji,bez rezultatskog imperativa ,sa samo jednim ciljem,svaku utakmicu odigrati najbolje što možemo uz maksimalno zalaganje svake cure i uz kvalitet koji imamo sigurno će biti puno radosti za nas i naše navijače.

Nadamo se da ćemo u ovoj sezoni imati i veću podršku naših navijača ,koje pozivamo da dođu na tribine gradske sportske dvorane,ako dolaze da naš podrže ,a na u kafić iz kojeg naše utakmice gledaju(osim izuzetaka) uglavnom oni koji željno očekuju svaki naš poraz i neuspijeh.

Cure na parketu ne čuju “navijanje” iz kafića,nego im ti “navijači” iz kafića samo dodatno remete koncentraciju.

Zato dođite na tribine gradske sportske dvorane i navijajte za svoj klub da u potpunosti ostvarimo naš zaštitni slogan

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0