HRK Grude – ŽRK Izviđač Ljubuški

2.kolo BH Telecom Premijer lige za rukometašice

Nedjelja, 22.10.2023.g. u 17.00 sati , Gradska sportska dvorana Bili brig Grude

Suci: Janko Trnčić i Marko Džebo (Istočno Sarajevo)

Nadzornik: Dario Šimić (Mostar)

Nakon 5 mjeseci premijerligaški rukomet se ove nedjelje ponovo igra u grudskoj sportskoj dvorani. Našim djevojkama u goste dolaze susjede iz Ljubuškog u okviru 2.kola BH Telecom Premijer lige.

U 1.kolu ekipa Izviđača je na svom parketu poražena od jednog od glavnih kandidata za naslov prvaka u novoj sezoni, ekipe RK Hadžići. Ljubušanke su u novu sezonu ušle u dosta izmijenjenom sastavu i svakako će iz utakmice u utakmicu poboljšavati svoju igru i rezultat.

Naše cure su u 1.kolu uspješno odradile gostovanje u dalekom Cazinu i otvorile ovu sezonu sa 2 gostujuća boda. Iako u sezonu ulaze, također sa puno izmjena u sastavu u odnosu na prošlogodišnji šampionski sastav, djevojke su spremne i odlučne i u ovoj sezoni pokušati odigrati što kvalitetnije i ostvariti što bolje rezultate. Prva „domaća“ prigoda za dobru igru i pobjedu je nedjeljna utakmica protiv Izviđača.

Susjedski derbiji su u svim sportovima u pravilu uvijek posebne utakmice u kojima nema favorita niti upisanih bodova ni za jednu ekipu. Zbog toga u nedjelju u našoj dvorani očekujemo dobru, kvalitetnu i pravu prvenstvenu utakmicu.

Cure pozivaju sve svoje navijače i ljubitelje sporta da ih dođu podržati i uživati u dobrom rukometu.

Sretno cure!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0