HŽRK Grude- ŽRK Krivaja Zavidovići  -6.kolo doigravanja za prvak BiH

Nedjelja , 09.06.2019.g  u 17.00 sati – Dvorana bili Brig Grude

Suci:  Nedim Arnautović i Aleksandar Jović

Nadzornik: Arijana Vojić

Ovogodišnja Premijer liga BiH je konačno došla do samoga kraja. U nedjelju će u Grudama biti spuštena zavjesa na najdužu premijerligašku sezonu u povijesti BiH ženskog rukometa.

U zadnjoj utakmici u okviru doigravanja za prvaka BiH, nove/stare prvakinje BiH , ekipa HŽRK Grude dočekuje ekipu ŽRK Krivaja iz Zavidovića.

Ekipa Krivaje završava ovu sezonu  na 4.mjestu i sa izborenom mogućnošću za europski nastup , što je svakako uspjeh i pokazatelj da se radi o jednoj od najboljih ekipa u premijer ligi BiH zadnjih godina. Krivajašice su do prije par kola bile u prigodi boriti se i za drug mjesto ,međutim minimalnim  porazom u Ljubuškom su ipak ostale na četvrtom mjestu.

Gruđanke su sve dileme oko konačnog poretka davno riješile i osvojile peti uzastopni naslov prvakinja BiH, Prije toga su u Grude vratile i naslov pobjednika KUP-a pa se može reći da su samo potvrdile i nastavile dugogodišnju dominaciju na BiH rukometnim parketima.

U doigravanju su prvakinje dosta igrale sa mlađim igračicama u postavi i na taj način se već  pripremale za sljedeću sezonu. Pokazalo se da su i te mlađe igračice kvalitetne i da se mogu nositi sa izazovima premijerligaških utakmica.

Ove nedjelje će nakon utakmice prvakinjama biti urečeni i medalje i pokali za osvojeni naslov prvakinja BiH pa će utakmica s Krivajom imati i poseban , svečarski karakter.

Grudske rukometne kraljice pozivaju ljubitelje sporta da u nedjelju dođu i uživaju u zadnjoj ovogosezonskoj  utakmici.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0