HŽRK „Grude“ -ŽRK Mira Prijedor

Subota  22.10.2016. u 17.00 sati gradska sportska dvorana Bili Brig

Premijer liga BiH 5.kolo, sezona 2016/2017

Suci: Amar Konjičanin i Dino Konjičanin (Visoko)

Delegat: Haris Bradarić (Maglaj)

Nakon 4 odigrana kola u Premijer ligi BiH na čelu ljestvice su se izdvojile ekipe HŽRK Grude i  ŽRK Mire iz Prijedora. To  su jedine dvije ekipe koje imaju maksimalni učinak od 4 pobjede i 12 bodova.

Ove subote upravo se te dvije ekipe sastaju u Grudama u 5. kolu Premijer lige BiH . To će biti svakako derbi kola, ali se može reći i derbi jesenskog dijela prvenstva.

Obje ekipe igraju brz i efikasan rukomet sa čvrstim obranama što pokazuje  i gol razlika obje ekipe u dosadašnjem dijelu natjecanja .

U dosadašnjem dijelu prvenstva ekipa Mire je pobijedila Lokomotivu u Mostaru te kod kuće ekipe Bihaća, Neretve i Ilidže.

Gruđanke su ostvarile dvije domaće pobjede i to protiv Krivaje i Bihaća te su slavili u gostima kod Leotara i Lokomotive.

Nakon subotnje utakmice u Grudama, ostat će samo jedna neporažena ekipa u Premijer ligi BiH. Sigurno je da će obje ekipe pružiti svoj maksimum i pokušati doći do bodova koji će imati veliki značaj u nastavku borbe za naslov prvaka BiH.

Sve ovo govori da će gledatelji u Grudama u subotu imati privilegiju vidjeti sigurno najkvalitetniji ženski rukomet koji se trenutno igra u Bosni i Hercegovini.

Naše rukometašice pozivaju sve svoje navijače i ljubitelje športa da dođu i podrže ih  u ovoj najznačajnijoj i najtežoj utakmici ove sezone.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!    

Comments

0