HRK Grude – ŽRK Trogir 58  20:25 (8:14)

Nakon kondicijskih priprema koje su odrađene u Grudama i na Kupresu, grudske rukometašice su večeras na svom parketu odigrale i prvu pripremnu utakmicu za novu sezonu. U goste je Gruđankama stigla ekipa novog hrvatskog prvoligaša, ŽRK Trogir 58.

Od samog početka utakmice gošće  su pokazale da su dobra ekipa koja igra brz rukomet sa velikim izborom igračica. Večeras se kod  djevojke  trenerice Kornelije Leko osjetilo da su noge teške, te da nije bilo kontakta s loptom sve do večerašnje utakmice. Tako su gošće cijelu utakmicu imale prednost koja je najviše iznosila 6 golova. Dodatni problem za domaću ekipu je bilo napuštanje igre  Jovane Ilić polovinom prvog poluvremena nakon što je osjetila bol u koljenu nakon jednog sudara s protivničkom igračicom.

Ipak domaća ekipa je u 57.minuti došla na samo jedan gol zaostatka (20:21), ali nije imala snage za više od toga. Sami završetak utakmice gošće su rutinski odigrale i vratile se na prednost od uvjerljivih 5 golova razlike.

Sljedeća provjera Gruđanki je  idućeg petka kad  gostuju u Splitu kod još jednog hrvatskog prvoligaša , ekipe ŽRK Split 2010.

Ekipi ŽRK Trogir 58 čestitamo na pobjedi i zahvaljujemo na dolasku i na fer i korektnoj igri.

Našim curama sretan nastavak priprema i bolju igru u nadolazećim utakmicama.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0