Slobodnu nedjelju , naše cure su odlično iskoristile uživajući u prirodnim i turističkim atrakcijama grudskog kraja. Ekipa je posjetila Avanturistički park Peć Mlini koji se nalazi 20-ak kilometara od općinskog središta.

Avanturistički sadržaji  koje nudi ovaj park su uistinu rijetki i veoma zanimljivi. Zip line, via ferrata i sportsko penjanje privlače mnogobrojne ljubitelje ekstremnih sportova iz cijelog svijeta. Kad se tome doda izvor rijeke Tihaljine kao područje sa prekrasnom prirodom i Ravlića pećina kao arheološki veoma vrijedan lokalitet , onda se u Peć Mline zaista isplati doći.

Naše su cure danas uživale u šetnji parkom , posjeti izvoru rijeke Tihaljine i obilasku Ravlića pećine, a one punoljetne (maloljetnima nije dozvoljeno) su imale poseban doživljaj na zip line, spuštajući se više od 1000 metara dugom “stazom“ iznad nekoliko stotina visokog kanjona.

Na kraju je ekipa današnje predivno druženje završila ručkom u našem „drugom domu“ Agroturizam Marića gaj.

Iako  još uvijek nismo svi na broju , današnje druženje je bilo „najkompletnije“ u ovoj sezoni, a  tijekom nadolazećeg tjedna bi  ekipa trebala biti konačno sva na okupu.

Na svim današnjim uživancijama naših cura zahvaljujemo načelniku Općine Grude, g-dinu Ljubi Grizelju, GSS Grude, vodstvu Avanturističkog parka Peć Mlini i Agroturizmu Marića gaj.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0