U srijedu 17.12.2014.godine održana je redovita sjednica Skupštine HŽRK Grude Autoherc.
Skupština je imala radno svečani karakter,a nazočni su bili osim članova skupštine i sponozori i donatori kluba,predstavnici medija te veliki broj članica HŽRK Grude Autoherc.
U radnom dijelu sjednice podneseno je izvješće o radu u 2014.godini u kojem je među ostalim istaknuto da je u ovoj godini napravljen veliki iskorak u popularizaciji ženskog rukometa na ovom području
i da je početkom rada škole rukometa ovog kluba pod nazivom “Rukomet od prvog koraka do prvaka” na području Posušja i Rakitna,znatno povećan broj djevojčica koje treniraju i igraju rukomet.
Klub je kraj ove godine dočekao sa sudjelovanjem u 5 liga,a početkom 2015. godine počet će sudjelovanje u još dvije lige.Sve te lige igra ukupno 6 ekipa ,koje treniraju 4 trenera.
Što se tiče natjecateljskih rezultata istaknuto je da je ovo bila najuspješnije godina u povijesti kluba.
HŽRK Grude Autoherc je u sezoni 2013/2014 osvojio 4.mjesto u Premijer ligi BiH, bio je sudionik završnice KUP-a BiH, osvojio je i jak međunarodni turnir u Kaštelima,
a juniorke našeg kluba su postigle do sada najveći uspjeh osvajanje 2.mjesta na prvenstvu Bosne i Hercegovine.
Što se tiče natjecanja koja su u tijeku, kraj ove godine dočekujemo zajedno sa  NK Široki Brijeg, kao najuspješniji hercegovački sportski klub.
Znači  mi smo  jesenski prvaci Bosne i Hercegovine, zatim smo  jesenski prvaci Herceg Bosne gdje smo u 6 utakmica ostvarili isto toliko pobjeda ,te smo u vrhu ljestvice u Ligi Herceg Bosne za 2000 godište gdje smo do sad ostvarili 3 pobjede i jedan neodlučen rezultat.
Što se tiče organizacijskog dijela istaknuto je da je klub dobro organiziran i financijski stabilan bez ikakvih neizmirenih financijskih obaveza,zahvaljujući sponzorima i donatorima kluba te stalnoj financijskoj strategiji kluba da se ne smiju stvarati nikakve financijske obaveze za koje prije stvaranja nema riješen način izmirivanja.

U svečanom dijelu sjenice predsjednik kluba je uručio tradicionalnu godišnju nagradu kluba pod nazivom “DO KRAJA ZAJEDNO” Josipi Mikulić.
Nakon toga su vrijedne darove primile sve igračice i treneri prve ekipe.
Na kraju su na svoje došle i sve male članice kluba kada se među njima pojavio Djed Božičnjak koji je podijelio darove za sve njih.
Sve u svemu jedan prekrasan završeta iznimno uspješne godine HŽRK Grude Autoherc.
DO KRAJA ZAJEDNo!!!

Comments

0