ŽRK Izviđač Autotransport Ljubuški – HŽRK Grude Autoherc

Nedjelja  22.11.2015. u 17.00 sati Gradska sportska dvorana Ljubuški

Premijer liga BiH 8.kolo

Suci: Ivan Džolić i Ivan Šarac (Ljubuški)

Delegat: Zdenko Alpeza (Mostar)

U 8.kolu Premijer lige za rukometašice naša ekipa gostuje kod svojih prvih susjeda u Ljubuškom.

Ekipa ŽRK Izviđač Autotransport je odlično otvorila sezonu sa tri pobjede i jednim neriješenim rezultatom,te odličnom igrom na Ilidži i nesretnim porazom u toj utakmici. Nakon toga su došla još dva poraza pa su Ljubušanke trenutno u sredini ljestvice sa 10 bodova.

Grudske rukometašice su i poslije utakmice sa Katarinom ostale sa punim učinkom ove sezone i nalaze se na čelu ljestvice Premijer lige sa 21 bodom iz 7 utakmica. Zdravstveno stanje igračica je bolje nego u prvom dijelu iako Chiara Radić još ne trenira,a Andrea Prusina još uvijek nije spremna za igru.

U ovu utakmicu obje ekipe sigurno ulaze maksimalno motivirane. Domaće igračice sa željom da prekinu negativan niz kako u ovom prvenstvu tako i u susretima sa Gruđankama u kojima su do sada od kada se ove dvije ekipe sastaju u Premijer ligi grudske rukometašice svaki put slavile.

Grudske rukometašice  žele nastaviti svoj stopostotni učinak ove sezone i tako se približiti osvajanju naslova jesenskog prvaka države.

Sigurno je da će i ovaj put utakmica ova dva kluba biti uzbudljiva i da će privući navijače oba kluba u ljubušku sportsku dvoranu.

Nadamo se odličnom rukometu, fer i sportskoj borbi, a neka bolji pobjedi.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0