ŽRK Izviđač CO Ljubuški- HRK Grude

5.kolo Premijer lige BiH

Subota, 31.10.2020.g. u 19.00 sati

Gradska sportska dvorana Ljubuški

Suci: Džemal Čedić i Dino Đerzić (Sarajevo)

Nadzornik: Mladen Dragičević (Doboj)

Gruđanke u obližnji Ljubuški na susjedski derbi putuju nakon  neugodnog domaćeg poraza od ekipe Borca. Nažalost , sve su ekipe prisiljene da se uigravaju kroz prvenstvene utakmice jer praktički pripremnih utakmica gotovo nitko nije ni imao. Ipak je puno teže ekipama koje su imale promjena u sastavu u odnosu na prošlu sezonu, a ekipa Gruda je u novu sezonu ušla sa potpuno novom ekipom. Ova ekipa je jedna od najmlađih u Premijer ligi i sigurno će trebati dosta vremena i utakmica za  uigravanje i dostizanje pune učinkovitosti .Naravno , za sve će se puno pitati i COVID-19 koji je već poremetio puno stvari u grudskoj ekipi pa su Gruđanke završnicu KUP-a odigrale značajno oslabljene , a i naredne utakmice neće biti kompletne  iz istog razloga. Za sada je najvažnije da se sa dijelom zdravih igračica osigurava odigravanje utakmica bez odgađanja, a uskoro su na redu i europski nastupi do kada će nadamo se zdravstveno stanje biti bolje.

Ekipa Izviđača je na početku sezone ostvarila dvije pobjede i zabilježila jedan poraz, a jednu utakmicu nije odigrala zbog COVID problema u ekipi Hrasnice s kojom su Ljubušanke trebali igrati prošli vikend. Igrački kadar je u odnosu na prošlu sezonu  malo izmijenjen ,ali je okosnica ekipe ostala na okupu.

Uvijek su utakmice ova dva kluba bile uzbudljive i često neizvjesne tako da će sigurno i ovaj put biti dobrog rukometa i lijepih poteza.

Svim curama želimo da zdrave dočekaju i odigraju ovu utakmicu, a bolji neka pobijedi!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0