HŽRK „Grude“ Grude – ŽRK Izviđač Central osiguranje Ljubuški

12.kolo Premijer lige BiH za rukometašice, sezona 2017/2018

Gradska sportska dvorana Bili Brig Grude

Subota 24.02.2018.g. u 19.00 sati

Suci:Alen Kadić i Dino Tursić (Zavidovići)

Delegat: Dragan Semiz (Novo Goražde)

Otvaranje proljetnog dijela premijerligaške sezone za rukometašice nam donosi susret najbližih hercegovačkih susjeda. U Grudama će snage odmjeriti domaća ekipa HŽRK Grude i ekipa Izviđač Central osiguranje iz susjednog Ljubuškog.

U nastavak sezone gošće ulaze sa 6.mjesta ljestvice Premijer lige sa osvojenih 18 bodova. U prvom dijelu prvenstva Ljubušanke su ostvarile 6 pobjeda i upisale 5 poraza. Interesantno je da je ekipa ŽRK Izviđač Central osiguranje poslije ekipe HŽRK Grude, najefikasnija ekipa jesenskog dijela prvenstva sa postignutih 357 golova.

Ekipa HŽRK Grude u nastavak sezone ulazi sa prvog mjesta i sa osvojenih 33 boda. Maksimalni učinak od 11 pobjeda u jesenskom dijelu prvenstva Gruđanke su ostvarile uz 394 postignuta i 239 primljenih golova.

U utakmici ovih protivnika u Ljubuškom u prvom dijelu prvenstva bolje su bile grudske rukometašice ostvarivši pobjedu od 24:20. Za obje ekipe subotnja utakmica je veoma važna jer u pravilu  prve utakmice u sezoni imaju veliki značaj za nastavak natjecanja. Zbog toga se može očekivati dobar rukomet posebno kad se zna da se sastaju dvije najefikasnije ekipe Premijer lige BiH

Našim curama želimo puno sreće i uspjeha u premijernom premijerligaškom nastupu u ovoj godini!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0