HŽRK Grude Autoherc – ŽRK Radnik Bijeljina

Subota 12.10.2013.  u 17.30 sati dvorana Bili Brig Grude

Suci :Begić-Knezović

Delegat:Marić

U subotu će u Grudama susret 3.kola Premijer lige BiH odigrati dva nova premijerligaša.Ekipa HŽRK Grude Autoherc ugostit će ekipu ŽRK Radnik iz Bijeljine.

Bit će to susret dvije mlade ekipe koje će u ovoj sezoni pokušati zadržati status premijerligaša.U prva dva kola gošče iz Bijeljine zabilježile su dva poraza,dok su Gruđanke upisale dvije važne pobijede.

Domaća ekipa će pokušati u ovoj utakmici ostvariti pobjedu koja bi joj bila od velikog značaja,obzirom da slijedi niz veoma teških utakmica u kojima će Gruđanke odmjeriti snage sa nekoliko kandidata za naslov prvaka u Premijer ligi.

Naravno da će i gošće pokušati doći do prvih premijerligaških bodova,tako da oba suparnika u subotnjoj utakmici imaju dovoljno motiva za maksimalno zalaganje i borbu od prve do zadnje minute.

Sve to bi trebao biti dovoljan razloga da grudski ljubitelji rukometa dođu i uživaju u dobroj utakmici,te pozdrave i podrže svoje cure koje su odlično startale u Premijer ligi.

Ovo neće biti i jedina rukometna utakmica u subotu u Grudama.

Naime,od 15.30 minuta u okviru 2.kola 1.lige Herceg Bosne snage će odmjeriti ekipe HŽRK Grude Autoherc i HŽRK Kiseljak iz Kiseljaka.

U prvom kolu ovog natjecanja Gruđanke su trebale gostovati u Tomislavgradu,kod ekipe Delminiuma,ali je ta utakmica odgođena zbog gostovanja našeg kluba u Brčkom.

U svakom slučaju u subotu je dan ženskog rukometa u Grudama.Djevojke pozivaju sve ljubitelje sporta da dođu na utakmice našeg kluba i da podrže naše obje ekipe u njihovoj borbi za bodove.

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0