Ostalo je još samo nekoliko dana do završnice 1.sportsko-zabavnih igara učenica trećih,četvrtih,petih i šestih razreda osnovnih škola sa područja općine Grude.

Pripreme su u punom jeku,djevojčice po školama vježbaju sa svojim učiteljicama i nastavnicima,a rukometašice,trenerice i članovi uprave HŽRK Grude Autoherc su se angažirali na sve strane kako bi sve bilo spremno za subotnje igre.

Osiguravaju se nagrade za pobjednike u natjecanjima,za najbolju navijačku skupinu,za najbolji transparent.

Danas su nam pristigli i sastavi svih ekipa kao i njihovi nazivi ,tako da ćemo uživati u nastupima Vatrenih i Žabica iz Tihaljine,Sunčica,Bubica,Leptirica,Letećih medvjedica i Big teama iz Sovića,Golubica,Kaubojki i Vjeverica iz Drinovaca te Loptica,Zvjezdica,Lastavica,Tulipana,Cvjetića,Zvončića i Ljubičica iz Gruda.

Osim natjecanja djevojčica u nogometu,rukometu,povlaćenju konopa,skokovima u vrećama,gađanja rukometnom loptom u cilj,vođenja rukometne lopte u programu će nam se predstaviti i članice plesnog kluba te djevojke iz karate kluba Grude.

U svakom slučaju svi oni koji sudjeluju ,ali i oni koji ne sudjeluju u natjecanjima u subotu će moći uživati u soprtu i zabavi naših djevojčica.

Sve počinje u 9.00 sati ,zato ne čekaj ništa nego kreni 3,4,SAD!!!!

Comments

0