HRK Grude-ŽRK Sloga 2013 Uskoplje/G.Vakuf

Subota, 25.02.2023.g. , 17.00 sati , Gradska dvorana Bili brig

BH Telecom Premijer liga, 13.kolo

Suci: Mešić/Mešić (Sarajevo)

Nadzornik: Dario Šimić (Mostar)

Nakon dobre igre i uvjerljive pobjede u Banja Luci protiv Borca, na red konačno dolazi i prva prvenstvena utakmica u našoj dvorani. Naše cure dočekuju ovogodišnjeg novajliju u društvu najboljih, ekipu Sloge 2013 iz Uskoplja/Gornjeg Vakufa.

Ekipa Sloge se u ovom zimskom prijelaznom roku pojačala angažiranjem dvije iskusne igračice te time pokazuje da će u proljetnom dijelu biti ozbiljan protivnik u svim utakmicama. Želja im je svakako da u ovoj prvoj premijerligaškoj godini osiguraju ostanak u društvu najboljih, a za to će biti potreban i poneki bod sa gostovanja.

Naše cure ovu utakmicu dočekuju na vodećem mjestu ljestvice i svakako žele nastaviti sa dobrim igrama i pobjedama. Iako je forma cijele ekipe dosta dobra, nema opuštanja i upisivanja bodova unaprijed niti u jednoj utakmici. Svjesne su cure da je drugi dio prvenstva tek počeo i da ih čeka još puno utakmica te da je svaka utakmica veoma važna. Zbog toga mora biti maksimalna ozbiljnost i angažiranost kako ne bi bilo nekih nepredviđenih iznenađenja.

Sigurno će subotnja utakmica biti borbena, kvalitetna i gledatelji će moći uživati u dobrom rukometu. Cure pozivaju svoje navijače da ih dođu podržati u borbi za nove bodove.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0