U srijedu 16.12.2015. godine je u kino dvorani u Grudama u nazočnosti preko 80 članova i gostiju održana sjednica Skupštine HŽRK Grude Autoherc.  Sjednica je imala radno svečani karakter.

U radnom dijelu sjednice Skupština Kluba je na osobni zahtjev razriješila dužnosti predsjednicu Maricu Rimac koja je ovu dužnost obnašala 6 godina, a za novu predsjednicu izabrala Ivanu Grizelj, mladu pravnicu i najmlađu odvjetnicu u Federaciji BiH.

Isto tako u radnom dijelu su prihvaćene izmjene i dopune Statuta Kluba te je potvrđen sastav Skupštine Kluba koja će po novim statutarnim odredbama brojati 25 članova.

U svečanom dijelu sjednice nazočni su se kroz obraćanje predsjednika Kluba Zorana Trlina i kroz jedan video materijal koji je uradio novinar Miljenko Karačić, prisjetili kako najvećih  sportskih dostignuća u 2015. godini, tako i kratke ali bogate povijesti ovog Kluba.

Posebno je istaknuto da je HŽRK Grude Autoherc u 2015. godini postao prvak Bosne i Hercegovine i osvajač KUP-a BiH ,te prvak Bosne i Hercegovine i u juniorskoj i u kadetskoj konkurenciji, što je jedinstven slučaj za bilo koji sportski klub u Hercegovini ,a vjerojatno i u Bosni i Hercegovini u 2015. godini.

Naznačeno je  da se sjajni rezultati nastavljaju i u ovoj sezoni pa HŽRK Grude Autoherc kraj ove godine dočekuje na prvom mjestu Premijer lige sa maksimalna 33 boda (11 pobjeda u 11 utakmica), te sa 2. ekipom na čelu 1.lige Herceg Bosne isto tako sa svim pobjedama u dosadašnjim nastupima.

Nazočnima su se obratili i načelnik Općine Grude gosp. Ljubo Grizelj te gosp Mate Kraljević, pomoćnik pročelnika zagrebačke gradske uprave za prostorno uređenje ,koji na ovu sjednicu stigao iz Zagreba kao izaslanik počasnog predsjednika HŽRK  Grude Autoherc, gospodina Milana Bandića.

U svečanom dijelu sjednice pročitana je i odluka Upravnog odbora Kluba da se počasnim članovima Kluba, a zbog njihovog velikog doprinosa za razvoj ovog Kluba, proglase prim.mr.sc Zoran Karlović i dr.sc Goran Moro, kojima su uručeni klupski dresovi sa potpisima svih igračica.

Na kraju ove sjednice igračice i  treneri su dobili prigodne darove koje su osigurali klupski sponzori i donatori.

Već u petak 18.12.2015. godine preko 40 igračica HŽRK Grude Autoherc putuje u Zagreb gdje će na dva turnira sudjelovati sa tri ekipe. Tako će ekipe igračica rođenih 2000/2001 i igračica rođenih 2002. godine i mlađih sudjelovati na turniru u Sesvetama, a seniorke će sudjelovati na turniru u Dugom Selu. Ovo  je putovanje kao i svake godine nagrada našim djevojkama za uspješnu sezonu i prigoda za opuštanje i uživanje u ove godine najpoželjnijem adventskom odredištu u Europi u Zagrebu.

Nakon povratka iz Zagreba sve igračice i treneri idu na zasluženi odmor, a nastavak treninga i ostalih aktivnosti uslijedit će nakon nadolazećih blagdana.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0