ŽRK Krivaja Zavidovići-HŽRK Grude Autoherc  30:31(11:13)

Gradska sportska dvorana Zavidovići

Gledatelja:300

Suci:Arnautović Jović

Delegat:Bradarić

ŽRK Krivaja Zavidovići:

Amina Bajrić,Aldina Bijelić,Ajla Isić,Sumeja Mujkić 3(2),Armina Omahić 7,Adnana Latifović,Almira Omahić 3,Jasna Saletović 2,
Dina Saletović,Sara Bašić,Majda Mujanović,Admira Zvekić 10,Melisa Bašić,Ajna Mačak,Hava Huskić,Sara Čahtarević

Trener:Adnan Đerzić

Sedmerci:2(2)

Isključenja:0 min

HŽRK Grude Autoherc

Ana Pranjić,Anđela MIlas,Andrea Brzica,Antonija Kutleša 4,Chiara Radić 1,Ana Nikić,Kornelija Klinac 14(4),Josipa Braćić 6,Ana Kondža,Ana Marija Šimić 4,Jana Leko 2,Tina Bandić ,Josipa Mikulić

Trener:Zlata Zubac

Sedmerci:5(4)

Isključenja:10 min

U subotu su gledatelji u gradskoj sportskoj dvorani u Zavidovićima vidjeli sjajnu rukometnu utakmicu.
Utakmica između ŽRK Krivaja i HŽRK Grude Autoherc obilovala je brzim akcijama,lijepim potezima,vehunskim vratarskim obranama i uz to sve krajnjom neizvjesnošću do samoga kraja.
Gruđanke su prvo poluvrijeme bile znatno bolja ekipa i tijekom cijelog poluvremena bile u prednosti koja je iznosila u nekim trenucima i 4 gola.
Ipak u završnici poluvremena domaće igračice su došle do samo dva gola zaostatka i rezultata 11:13.
Sami početak drugog poluvremena pripao je ekipi iz Zavidovića koja je uspjela za tri minuta prekokrenuti rezultat i povesti 14:13.
Od tada pa do 48,minute igralo se izjednačeno,uz izmjene u vodstvu obje ekipe,s tim da nitko nije imao prednost veću od 2 gola.
Tada su Gruđanke došle do vodstva od 24:23 i tu prednost nisu ispuštale do kraja utakmice.
Posebno je bilo dramatično zadnjih 36 sekundi utakmice,kada je ekipa Krivaje imala loptu,a grudske rukometašice su kraj utakmice dočekale sa 4 igračice,ali su uspjele da obrane svoj gol.
Grudske rukometašice su još jednom pokazale da ova ekipa ima kvalitet,karakter,a igračice veliko sportsko srce koje kuca za ovaj klub.
Nije bilo lako igrati u najkasnijem mogućem terminu u 20 sati,nakon 6-satne vožnje u uzavreloj atmosferi pred više od 300 gromoglasnih navijača domaće ekipe.
Ekipa HŽRK Grude Autoherc je jedina ekipa u ovoj sezoni 2013/2014 koja je uspjela pobijediti Krivaju u Zavidovićima.
Grudske djevojke su još jednom ne samo rekle ,nego i odigrale i u život pretočile svoj zaštitni slogan:DO KRAJA ZAJEDNO!
Sve igračice zaslužuju čestitke za sjajnu igru i neviđenu borbenost,a trenerica za vrhunsko vođenje ekipe do nove velike pobjede u Premijer ligi BiH.
U slijedeću subotu u Grudama gostuje ekipa Ilidže.
Našim heroinama želimo puno sreće i uspjeha u nadolazećim utakmicama.
DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0