Naše cure su se potrudile da nas ovog vikenda obraduju odličnim igrama i rezultatima i to na međunarodnoj sceni.

Počinjemo sa našim djevojkama U-15(2008. godište i mlađe) koje su od petka do nedjelje sudjelovale na jakom međunarodnom turniru u Sarajevu. One su odigrale odličan turnir i u konkurenciji 8 klubova iz 4 države su izborile finale u kojem su poražene od prvog favorita turnira, ekipe Trebjese iz Nikšića. Ovaj nastup je donio zaista odličnu igru , veliko zalaganje i borbenost naših djevojaka i potvrdio da se u našoj školi rukometa radi izvanredno. Iako najmlađa ekipa u ovoj konkurenciji , cure su ostvarile vrhunski rezultat.

Uz ekipno srebro na ovom turniru, naša Nina Vranješ (inače 2010.godište) je najbolja strijelkinja turnira.

Naša ekipa je na ovom turniru nastupila u slijedećem sastavu:

Marija Palac, Anamarija Grizelj, Ema Pešorda, Nina Vranješ, Karla Alpeza, Nina Marić, Iva Martinović, Nina Raspudić, Petra Vranješ, Mila Žulj, Marija Pejić, Ivona Soldo, Gabrijela Vlašić, Ena Bušić i Ana Spajić

Sve čestitke djevojkama i treneru Mariju Babiću na ovom odličnom nastupu!

U subotu su naše seniorke također imale međunarodni nastup i to u Solinu. RK Petason Vranjic je bio organizator 8.turnira povodom Dana grada Solina i Blagdana Male Gospe. Na turniru su osim naše ekipe sudjelovala i tri hrvatska drugoligaša : RK Petason Vranjic, ŽRK Trogir i RK Dugopolje.

Igralo se po sustavu svatko sa svakim . Naše cure su ostvarile tri pobjede i tako osvojile naslov pobjednika turnira. Uz ekipnu pobjedu , najbolja strijelkinja turnira je  bila naša Matea Šumelj ,a najbolja igračica turnira je bila naša kapetanica Karla Lovrić.

Čestitke cijeloj ekipi!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0