ŽRK Ilidža – HRK Grude 25:32(11:15)

KSRC Ilidža

Gledatelja 100

Suci: Obrenko Miljković i Duško Ristanić (Bijeljina)

Nadzornik: Samir Suljević (Sarajevo)

ŽRK Ilidža

Maja Mihajlović 1, Zerina Bujak 1, Iman Memić, Džana Adilagić 1, Jasmina Pavlović 1, Ajla Alikadić 1, Lejla Hodžić, Anđela Janković 3, Ema Šabić, Almedina IMširović 2, Melisa Omerović 2, Alena Latifović 12. Naida Škaljić

Trener: Elvir Baručija

Sedmerci: 5(5)

Isključenja: 14 min

HRK Grude

Dragana Vukosavljević, Gabriela Rašić, Matea Šumelj 3, Ivana Alpeza, Ema Jareb, Teodora Petković 6, Mia Lugonjić 2, Lea Bošnjak , Karla Lovrić 7, Lucija Vistorop 4, Ana Petrović 9, Marija Brakić, Zahida Zajmović 1

Trenerica : Zlata Zubac

Sedmerci:6(3)

Isključenja: 20 min

Utakmica je počela vodstvom domaće ekipe od 1:0 što je ujedno bila i jedina rezultatska prednost koju je domaćin ostvario u ovoj utakmici . Uspjele su domaće igračice još dva puta doći do izjednačenja, u 15.minuti na 7:7 i u 22.minuti na 10:10. Sve ostalo je bilo u znaku ekipe iz Gruda ,koja je cijelim tijekom utakmice imala rezultatsku prednost.

7 Isključenja za Gruđanke u 1.poluvremenu, od čega 3 za Mateu Šumelj i 2 za Karlu Lovrić, nisu Gruđanke obeshrabirile ,nego naprotiv dodatno motivirale, da pokažu svoju kvalitetu. I uspjele su u tome ,usprkos svim izazovima u večerašnjoj utakmici u kojoj su ostale bez dvije isključene igračice i uz niz teško objašnjivih situacija u kojima su se našle  tijekom utakmice.

Čestitke grudskim rukometnim kraljicama, na kvalitetnoj igri i velikoj borbenosti kojom su došle do još jedne pobjede i nova dva boda.

Sretno idućeg vikenda u domaćoj utakmici protiv odlične ekipe Krivaje koja je sinoć ostvarila uvjerljivu pobjedu(33:23) protiv jednog od kandidata za naslov prvaka BiH , ekipe Hadžića.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0