ŽRK Knežopoljka Dubica – HRK Grude 24:35  (11:16)

Sportska dvorana Dubica

Gledatelja 250

Suci : Haris Hadžikadunić i Kemal Vidimlić (Zenica)

Nadzornik: Boris Šatordžija (Banja Luka)

ŽRK Knežopoljka Dubica

Anđela Vokić 1, Sara Barudžija 2, Slađana Milanković, Ema Majkić, Sandra Šarenac, Ljiljana Često 4, Jovana Gavrilović 1, Milica Pralica, Lara Stanić 7(5), Nađa Arnautović 4, Dženana Kovačević 3, Nina Burazor 2, Nina Grbić

Trener: Goran Stojanović

Sedmerci: 5(5)

Isključenja: 10 min

HRK Grude: Milena Vujisić ,Ema Marić, Amanda Marić 6, Paula Miloš, Ivana Alpeza, Teodora Petković 1, Leontina Vujić 7, Ina Džidić, Petra Sesar, Karla Lovrić 5, Barbara Karačić, Anđela Boras 2, Josipa Zubac, Ana Vukoja,  Jovana Ilić 14(7)

Trenerica: Kornelija Leko

Sedmerci: 7(7)

Isključenja: 12 min

Prvih 10-ak minuta utakmice je proteklo u ispitivanju snaga, izjednačenoj igri i rezultatu. Gošće su prve postigle gol i onda se igralo gol za gol do 11.minute i rezultata 4:4 , što se pokazalo kao zadnje izjednačenje na utakmici. Od tog trenutka su Gruđanke pomalo počele pojačavati tempo i lagano povećavati svoju prednost. U središnjem dijelu prvog poluvremena sa par mini serija prednost Gruda je podignuta na 5-l golova, da bi zadnjih 7 minuta ovog dijela utakmice opet proteklo u igri gol za gol pa se na odmor odlazi kod rezultata 11:16.

U prvim minutama drugog poluvremena ta se prednost povećava na 8 golova da bi se domaće igračice u 42.mimuti vratile u igru i smanjile prednost na -4 (16:20). Nakon toga Gruđanke ubacuju u brzinu više i u nekoliko serija dolaze do prednosti od +12 u 53. minuti utakmice. Do kraja utakmice domaća ekipa je uspjela ublažiti poraz i doći do konačnog rezultata 24:35.

Zahvaljujemo ekipi Knežopoljke na korektnoj igri i želimo im puno sreće u nastavku natjecanja.

Gruđanke  su, iako oslabljene zbog ozljeda Mie Lugonjić i Anje Boban, odradile jedno jako naporno i daleko gostovanje u Dubici,  gdje su ostvarile uvjerljivu pobjedu. Cure su cijelu utakmicu držale pod kontrolom i pobjeda nije niti jednog trenutka dolazila u pitanje. Ovom pobjedom HRK Grude  je ostao jedina neporažena ekipa i zadržao vodstvo na ljestvici Premijer lige BiH

Već u subotu, 20.11.2021.g., naše cure, uz izravan TV prijenos, na svom parketu dočekuju, uvijek neugodnu ekipu Krivaje iz Zavidovića, koja je sinoć slavila protiv ekipe Izviđača.

Čestitke ekipi na pobjedi u Dubici i puno sreće u nastavku natjecanja.

DO KRAJA ZAJEDNO!!

Comments

0