OŽRK Krajina Cazin – HRK Grude

1.kolo BH Telecom Premijer lige za rukometašice

Subota, 07.10.2023.g. u 18.00 sati , Sportska dvorana Cazin

Suci: Nedim Lipa (Sarajevo)  i Adnan Muhtarević(Živinice)

Nadzornik: Alija Hasić (Tuzla)

Ovog vikenda kreće sezona 2023/2024 u BH Telecom premijer ligi za rukometašice, a naše cure sezonu otvaraju gostovanjem kod novom premijerligaša , ekipe Krajine u Cazinu.

Ekipa Krajine je prošle sezone više nego uvjerljivo osvojila naslov prvakinja 1.lige RS FBiH, te je izborila nastup među najboljih 10 ekipa u BiH u ovoj sezoni. Pobjedničku ekipu iz prošle sezone, koju predvode Azra Topčić i Adelisa Dautović, Krajina je dodatno pojačala sa nekoliko igračica , među kojima su i odlične sestre Gligorević iz Prijedora. Tako je napravljena veoma jako dobra ekipa , koja će sigurno biti težak protivnik svakom premijerligašu. Sigurni smo da će OŽRK  Krajina biti pravo osvježenje u Prenijer ligi u organizacijskom smislu, a što se tiče sportskih rezultata realno je za ovakvu ekipu očekivati plasman u gornji dio prvenstvene ljestvice.

HRK Grude je nakon pripremnog perioda , odradio i dvije europske utakmice u Nizozemskoj, odakle se ekipa vratila bez ozljeda te putuje u Cazin kompletna. Cure su imale dovoljno vremena da se odmore od nizozemskog izleta , vrijedno su trenirale tijekom tjedna i u dobrom raspoloženju kreću na svoje najdulje putovanje u Premijer ligi. Ekipa je svjesna da ih čeka teška utakmica , pred punim tribinama i protiv odličnog protivnika, ali su spremne dati sve od sebe da pokušaju odigrati dobru utakmicu i postići pozitivan rezultat.

Sretno cure u Cazinu i u novoj sezoni!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0