Približava se rukometna utakmica između HŽRK Grude Autoherc i ŽRK Dugo Selo 55 koja ima humanitarni karakter i koja se igra pod sloganom: „Sa srcem i rukometašicama za Dubravka“.

Sami početak prodaje ulaznica ide dobro i nadamo se da će i ovog puta veliki odaziv ovoj akciji te da će veliki broj plemenitih ljudi i ljubitelja rukometa doći 07.02.2016. godine u 14.00 sati u gradsku sportsku dvoranu Bili Brig gdje će biti i naš Dubravko i njegova obitelj.

U programu će osim rukometašica sudjelovati i   Grudske mažoretkinje,Hrvatski plesni klub Grude, Hrvatsko kulturnoumjetničko društvo „Sveta Kata“ Grude, Hrvatski plesni klub Široki Brijeg.

Sponzori i donatori HŽRK Grude Autoherc i to firme Autoherc d.o.o. i Mikić-bus Široki Brijeg su osigurali i besplatan prijevoz u nedjelju 07.02.2016.  za sve one koji žele doći na utakmicu i to na sljedećim relacijama:

-12.45 sati Tihaljina-Drinovci-Gorica-Sovići Grude (povratak poslije utakmice)

-12.45 sati Grude-Višnjica-Medovići-Ledinac-Podledinac-Dragićina-Grude(povratak poslije utakmice)

-13.00 sati Kolodvor Široki Brijeg – Grude (povratak poslije utakmice)

Svi zainteresirani ulaznice već sada mogu kupiti u Grudama ,Mostaru,Širokom Brijegu i POsušju i to :

Grude:

Orbiter G Švabo benz Grafotisak pumpa Perišić benz Dim trade Žulj trade Bili Brig trgovina Minikić Grič trgovina Restoran “Kod Barića” Caffe King Caffe Vanilla Caffe Gradska kavana Caffe Victoria Pizzeria Ajduk Caffe Padre Caffe Cinema Jimmy Woo Slastičarnica Sport Motel Kiwi Gostionica Lukić  Euroherc

U Sovićima to možete napraviti u: O.školi S.Vrljića Caffe K2

te u Drinovcima u: Mal Grizelj  Zarkan promet

 

Mostar:

Orbiter G

Caffe bar Mali Puž

Široki Brijeg:

Srednja strukovna škola

Posušje:

Gaudeamus Club , Viva Caffe Lounge Bar i Caffe Tropicana.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0