Nakon kratke zimske stanke, grudske rukometašice odrađuju zadnje dane priprema i spremaju se za nastavak sezone. U ekipi nema nikakvih promjena što se tiče igračkog  i trenerskog dijela te će ovog proljeća ekipa koja je odlično odigrala jesenski dio sezone, pokušati nastaviti sa dobrim igrama.

Prva natjecateljska utakmica se igra ove subote u Grudama. Braniteljice naslova pobjednica KUP-a BiH, igračice HRK Grude, u prvoj utakmici četvrtzavršnice KUP-a BiH dočekuju ekipu ŽRK Knežopoljka iz Dubice. Ekipa Knežopoljke je mlada i kvalitetna ekipa koja igra brz rukomet i koja je na sebe skrenula pažnju veoma dobrim rezultatima zadnjih godina. Svakako će nastojati ostvariti što bolji rezultat pred uzvrat koji se igra u Dubici za 7 dana.

Utakmica u Grudama se igra u subotu, 04.02.2023.g u 17.00 sati.

Već u nedjelju, HRK Grude organizira 5.memorijalni, međunarodni rukometni trurnir Željko Mikulić & Zoran Tica.Turnir se organizira u veljači svake godine  u spomen na dva velikana našeg kluba koji su nas prerano napustili.Željko Mikulić je bio jedan od utemeljitelja našeg kluba,čovjek koji je s našim curama prošao tisuće kilometara, uvijek na raspolaganju za sve što je bilo potrebno za naš klub.Zoran Tica , svestrani sportaš i sportski djelatnik, posvećen sportu čitav svoj život. Bio je dugogodišnji član uprave našeg kluba uz nesebični angažman i pomoć radu kluba na svim poljima.Sudbina je htjela da oba ova velika čovjeka prerano odu i to u istoj godini. Iza njih je ostala velika praznina, ali iznimna čast i ponos što su bili dio našeg kluba.Počivajte u miru Božjem naši velikani!

Zahvaljujemo ekipama HŽRK Zrinjski i ŽRK Sinj na sudjelovanju, a radnim kolegama i tvrtkama naših pokojinih Želje i Zoke, Putovi Grude i JU Komunalno Grude na suorganizaciji ovog turnira.

Satnica turnira, nedjelja 05.02.2023.g:

11.30 HŽRK Zrinjski Mostar -ŽRK Sinj

12.30 Otvaranje turnira

12.45 Mini rukomet HRK Grude – ŽRK Sinj

13.30 HRK Grude – HŽRK Zrinjski  Mostar

14.40 Mini rukomet ŽRK Sinj-HRK Grude

15.30 ŽRK Sinj – HRK Grude

16.30 Proglašenje pobjednika

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da ovog vikenda dođu u gradsku sportsku dvoranu Bili brig i uživaju u dobrom rukometu.

DO KRAJA ZAJEDNO!

 

Comments

0