Hrvatski ženski rukometni klub Grude Autoherc od ove sezone organizira rad svoje škole rukometa pod nazivom:”Rukomet od prvog koraka do prvaka” i na području općine Posušje.
Povodom početka rada škole rukometa,dana 11.06.2014. godine(srijeda) u dvorani srednje škole Posušje bit će održan susret zainteresiranih djevojčica i njihovih roditelja sa predstavnicima HŽRK Grude Autoherc.
Susretu će biti nazočni osim predsjednika Športskog saveza Posušja gosp.Tomislava Bašića i ravnatelji i nastavnici tjelesnog odgoja osnovnih i srednjih škola iz Posušja.
Ispred HŽRK Grude Autoherc planove kluba će predstaviti  predsjednik kluba Zoran Trlin,šef stručnog stožera mr.sci Zlata Zubac te kapetan grudskih rukometašica Ana Marija Šimić.
 
Više detalja o načinu rada škole rukometa:”Rukomet od prvog koraka do prvaka”,o planiranoj dinamici i terminima treninga i svim drugim pitanjima možete čuti i u programu Radio Posušja u posebnoj emisi koja će biti emitirana 11.09.2014. (srijeda) u prijepodnevnim satima,a točan termin ćemo objaviti na FB stranici HŽRK Grude Autoherc i Radio Posušja.

I ovim putem pozivamo sve zainteresiran djevojčice rođene 2006. godine i starije i njihove roditelje da dodju na ovaj susret u srijedu 11.6.2014. godine u dvoranu srednje škole u Posušju i to:
-u 12.40 sati za prvu smjenu i
-u 13.05 sati za drugu smjenu

DOĐITE I POSTANITE DIO EKIPE KOJA IGRA,PUTUJE I NAVIJA ZA SVOJ KLUB!!!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0