HŽRK Grude Autoherc – OŽRK Krajina Cazin  48:22 (26:10)

Dvorana Bili Brig 

Gledatelja : 350

Suci :Primorac-Hrstić (Ljubuški)

Delegat: Hurić(Goražde)

HŽRK Grude Autoherc

Andrea Brzica,Ana Pranjić,Antonija Kutleša(8),Iva Leko,Ana Knezović,Chiara Radić(2),Josipa Grubišić(2),Josipa Bračić(17),Jana Leko (7),Marija Ćorluka,Ana Marija Šimić(10),Tina Bandić(1),Nikolina Marić(1),Josipa Mikulić

OŽRK Krajina Cazin

Džana Adilagić,Enesa Zulić(5),Sara Sejdić,Emina Horozović(9),Sandra Horozović(2),Jasmina Kličić(6),Elma Ljubijankić,Elma Hadžić

Posljednja utakmica HŽRK Grude Autoherc u ovoj godini pred svojim gledateljima bila je lišena rezultatske neizvjesnosti.Domaće igračice su od prvog minuta došle u vodstvo koje su stalno povećavale.

Trenerica Zlata Zubac je veći dio drugog poluvremena odigrala sa igračicama koje su imale manju minutažu u dosadašnjem dijelu prvenstva.I pored toga prednost Gruđanki je stalno rasla i na kraju je utakmica završila sa rekordnih 26 golova prednosti i sa rekordnih 48 postignutih golova.

Ovo je bila utakmica koja je na najbolji način zaokružila jesen iz snova za grudske djevojčice.Jesen u kojoj su postigle 10 pobjeda iz 10 utakmica sa izvanrednom gol razlikom od 361:219  i naravno sa maksimalnih 30 bodova.

Za grudske prilike,mnogobrojni gledatelji su u poluvremenu utakmice uživali gledajući dvije kratke “utakmice” po 5 minuta između djevojčica HŽRK Grude Autoherc  koje su rođene 2000 do 2005 godine.Curice ,pogotovo ove najmlađe su izazvale velike simpatije i oduševljenje u dvorani ,te pokazale da grudski ženski rukomet ne treba da brrine za svoju budućnost.

Na kraju utakmice erupcija oduševljenja među igračicama i gledateljima koji su ostali dugo poslije završetka utakmice i ovacijama pozdravili svoje junakinje i ponos Gruda,rukometašice HŽRK Grude Autoherc i njihovu trenericu.

Cijela ova večer protekla je i u znaku darivanja.Tako su  prije početka utakmice domaće igračice svojim gošćama uručile darove koje je osigurao  jedan od sponzora našeg kluba Violeta d.o.o..

U poluvremenu utakmice isto tako darove Violete d.o.o najmlađim članicama HŽRK Grude Autoherc uručile su predstavnica Violete d.o. Marijana Ćorluka i predsjednica Skupštine kluba Marica Radić.

Konačno na kraju utakmice prvakinjama ovog dijela prvenstva u 1.ligi FBiH ,rukometašicama HŽRK Grude Autoherc i trenerici Zlati Zubac, čestitke i ruže  uručili su Zoran Trlin predsjednik kluba i Željko Mikulić,član upravnog odbora kluba.Posebnu nagradu dobila je Ana Marija Šimić najbolji strijelac dosadašnjeg dijela prvenstva .

Nažalost,nitko iz grudskih općinskih struktura nije se udostojio bar doći i pozdraviti ovaj veliki uspjeh grudskog sporta.

Djevojke nastavljaju sa treninzima iduceg tjedna ,te u petak 21.12.2012. putuju u Zagreb na Božićni turnir u Sesvetama.U Zagrebu će biti gošće gradonačelnika Milana Bandića.Tako će na najljepši način završiti ovu najuspješniju godinu u povijesti kluba za koju su najzaslužnije igračice koje pod vrhunskim vodstvom trenerice Zlate Zubac izrastaju u veliku i respektabilnu ekipu pred kojom je blistava budućnost.

Uz ovakvu podršku gledatelja kao što je bila danas i uz nadamo se veće razumijevanje onih koji mogu pomoći radu kluba,mogu se očekivati još bolji rezultati.

zato DO KRAJA ZAJEDNO!

 

 

Comments

0