Grudske rukometašice vratile su se sa 6-dnevnih priprema iz Slavonije.

Bili su to dani koje sigurno nijedna grudska cura koja je bila na tim pripremama neće zaboraviti cijeli život.

Iako je ekipa stigla u Borovo naselje poslije pola noći u petak 24.08.2012.,dočekali su ih susretljivi i raspoloženi domaćini ,koji su ih povezli svojim kućama.

Subota 25.08. bila je posvećena odlasku na Vukovarsku adu,gdje su zajedno cure iz Vukovara i Gruda,provele prekrasnih 5 sati u kupanju u Dunavu,sunčanju i igranju odbojke na pijesku.

U nedjelju je bio dan koji je osim treninga i utakmice obilježen i posjetom koncertu Borisa Nivkovića na glavnom vukovarskom trgu.

Ponedjeljak 27.08. je osim sportskog dijela,prošao u obilasku Memorijalnog groblja žrtava iz Domovinskog rata,Ovčari te spomenika Blagi Zadri na Trpinjskoj cesti.

U utorak je upriličena posjeta tvornici Borovo ,a naveče je organizirana zajednička večera rukometašica vukovarskog i grudskog kluba.

Ovo je io bsamo kratak popis sadržaja koje su domaćini organiziralai za svoje goste.

Osim ovoga,gošće su u ovom periodu imale na raspolaganju sportsku dvoranu i teretanu ,te su svakodnevno održavani treninzi  i odigrane i tri prijateljske utakmice.

Svi uvjeti za vrhunske pripreme su osigurani od strane domaćina ,a kad se tome doda i sva srdačnost i gostoljubivost naših dimaćina,koji su nas ugostili kao najveće prijatelje ,onda se može reći da je ovo bilo putovanje koje je ne samo ispunilo ,nego i premašilo sva očekivanja gošći.

Gruđanke nisu pokazale zahvalnost jedino u sportskom dijelu jer su sve utakmice koje su odigrale uvjerljivo pobijedile,te na taj način upotpunile odlične utiske sa ovog putovanja.

HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Olimpija Osijek  33:22

ŽRK Darda-HŽRK Grude Autoherc               20:25

ŽRK Vukovar-HŽRK Grude Autoherc            19:32

Ovom prilikom ekipa HŽRK Grude Autoherc još jednom se zahvaljuje svim curama iz Vukovara koje su ugostile naše cure,njihovim roditeljima,upravi i trenerima ŽRK Vukovar,a posebno legendarnom predsjedniku ŽRK Vukovar gospodinu Gigi Božanoviću koji je bio glavni organizator svega ovoga.

Željno očekujemo 4 memorijalni turnir Žrtve Kupresa ’92 u travnju iduće godine,i prigodu da uzvratimo gostoprimstvo našim dragim prijateljima iz Vukovara.

Isto tako se zahvaljujemo našim sponzorima koji su nam omogućili da možemo otići na ovo putovanje,u provm redu našem generalno pokrovitelju firmi Autoherc d.o.o.,zatim v.d.Općinkog načelnika gosp.Ljubi Grizelju,našim vjernim pratiteljima firmama Dim  trade i Atelijer Jukić Posušje.

DO KRAJA ZAJEDNO!

 

 

Comments

0